COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Elkjøps Fotoservice - for bildene som fortjener mer

Vil du ha det beste utskriftsresultatet med bildene dine? Elkjøps Fotoservice garanterer et profesjonelt resultat. Sørg for at dine nære og kjære ikke forsvinner i pikselhavet på din mobil eller datamaskin. Med en CEWE Fotobok, Canvas, Poster, postkort eller andre gaver kan du skape minner som varer. Det finnes mange ulike muligheter for å gi bryllupsfoto, feriebilder og andre minner nytt liv. CEWE Fotobok – Elkjøps Fotoservice

CEWE Fotobok

De beste minnene i ett omslag

La dine beste digitale bilder fra ferien, jubileumet eller hverdagen uttrykkes i en CEWE Fotobok. Det enkle, onlinebaserte programmet lar deg tilpasse fotoalbumet akkurat slik du vil ha det. Du kan velge mellom mange ulike størrelser, slik som Mini, Liten, Kompakt, Kvadratisk, Stor, XL og XXL. Bokens omslag er i enten lerret eller imitert skinn. Antall sider i boken bestemmer du selv og det finnes flere ulike layouter og papirtyper. For eksempel kan du velge en fotobok med fotopapir eller høyglanspapir.

Vekk dine minner til liv på en helt ny måte: CEWE Fotobok lar deg til og med legge til videoklipp i boken. Videofilmene legges til som QR-koder. Skann koden med din smarttelefon eller nettbrett, og se på filmklippene når du vil.

Les mer om CEWE Fotobok
Lerretutskrifter - Elkjøps Fotoservice

Plakater og lerretsutskrifter

Skap vakre utskrifter av dine beste minner

Dine viktigste bilder fortjener et format som vekker selv de minste detaljene til liv. Elkjøps Fotoservice forvandler dine bilder til vakre utskrifter på mange ulike materialer. Velg mellom fotolerret, hard skumplate, alu-plate, akrylglass eller alu-plate bak akrylglass.

Du kan velge å forstørre et enslig bilde eller sette sammen flere til en collage på fotolerret. En helt spesiell effekt får du om ett bilde fordeles på flere deler, slik at du får et imponerende, flerdelt kunstverk. Alle valgmulighetene gir deg nesten uendelige muligheter for å skape den helt perfekte dekorasjonen.

Les mer om plakater og lerretKort og Kalendre

Personlige Kort

Lag vakre invitasjoner, jubileumskort eller takkekort med dine egne bilder. Med Elkjøps Fotoservice kan du designe kortet slik du selv vil og avslutte det hele med perfekt layout og dekor. Hos oss finner du temaer for alle anledninger, slik som konfirmasjoner, bryllup, bursdager eller dåp. Gjør familie og venner glade med kort som passer til alle anledninger.

Les mer om fotokort

Fotokalendre

Med en Fotokalender kan du få hele året til å gjenspeilet livet ditt. De mange valgmulighetene garanterer at du får en perfekt kalender. Elkjøps Fotoservice byr på veggkalendre, designkalendre og skrivebordskalendre i de størrelsene, formatene og papirtypene du ønsker.

Les mer om kalendre

Høykvalitetsbilder

Fremkall dine digitale bilder på fotopapir med Elkjøps Fotoservice. La ikke bilder fra bryllup, bursdagsfester eller andre viktige hendelser forsvinne i mobiltelefonens eller datamaskinens pikselhav. Velg standard- eller premiumkvalitet på fotopapiret og akrylglass til de viktigste minnene. Det finnes flere ulike bildestørrelser og designer, både selvklebende bilder og bildeserier. En bildeserie er en rimelig måte å skape flere kopier av samme bilde.

Les mer om bilder

Fotogaver

Gled noen med en fotogave

En personlig gave er en utmerket måte å glede dine nære og kjære på. Få kjæresten til å smile med en kalender fylt av morsomme minner, eller en kaffekopp med bilder av barna deres. Dekorer tekstiler som t-skjorter og putevar. Du kan også lage ditt eget deksel til nettbrettet eller mobiltelefonen. Med Elkjøps Fotoservice finner du gaveideer til enhver anledning.

Les mer om fotogaver

100% Fornøydgaranti

Er du ikke fornøyd med produktene du har bestilt? Vi er sikre på at våre CEWE Fotobøker, plakater, fotolerret eller fotokort tilfredsstiller kravene til selv den mest kresne. Derfor tilbyr vi en 100% Fornøydgaranti på våre produkter. Om du mot formodningen ikke er fornøyd med kvaliteten på ditt produkt, vennligst ta kontakt med oss slik at du kan få et nytt produkt eller pengene tilbake.