Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Gammelt par på en benk.

Velkommen til Teknotrøbbeldagen!

Mange nordmenn synes det er vanskelig å henge med i den teknologiske utviklingen. Derfor lanserer vi Teknotrøbbeldagen - en dag der du kan spørre om alt det du måtte lure på når det kommer til teknologi. Dagen handler om at du skal få utbytte av dine produkter og få hverdagsteknologien til å flyte bedre.

Hva lurer du på? Hva trenger du hjelp med? Hva er vanskelig som du ikke har turt å spørre noen om? Ta med både spørsmål og produkt til oss – vi hjelper deg!

Aktivitetene vil variere fra butikk til butikk, ta kontakt med din lokale Elkjøp-butikk for å få detaljer om hva som skjer på «Teknotrøbbeldagen 2019» 24. oktober i ditt nærmiljø!

Fredrik Tønnesen

Mind the (tech) gap

Her skriver Fredrik Tønnesen, administrerende direktør i Elkjøp Norge, om hvordan flere aktører må samarbeide for å tette teknologiske gap i Norge:

- I utgangspunktet er de fleste nordmenn med på en fantastisk reise som bedrer deres hverdag. Men etterlatt på perrongen står en gjeng som ikke fikk med seg at reisebilletten kun er tilgjengelig via app. Vi har et felles ansvar for å få alle ombord.


Teknotrøbbel slik vil vi bidra

Teknotrøbbelrapporten 2019

Teknologien gir oss fantastiske muligheter. Men ikke alle henger med på utviklingen. Ulik tilgang på eller kunnskap om digitale verktøy og teknologi kan føre til utenforskap i samfunnet.

Som nordisk forhandler av forbrukerelektronikk, er det vårt ansvar å hjelpe dem som faller utenfor. Derfor har vi siden 2008 gjennomført Teknotrøbbel, en nordisk undersøkelse om digitalt utenforskap, så vi kan forstå hvilke utfordringer folk har med teknologi.

Formålet er å måle folks holdninger, kunnskapsnivå og atferd mot teknologi og elektroniske produkter i hjemmet.

Teknotrøbbel

Les rapporten her

Ny teknologi gjør livet enklere og bedre for de fleste. Men flere gap vokser mellom dem som kan bruke teknologien og dem som faller fra. De eldre sliter mest. Ikke alle klarer å navigere i jungelen av teknospråk. Og dagens foreldre mener barna spiller for mye, men kan lite om de unges digitale liv.

Teknotrøbbel 2019 viser blant annet at hver fjerde nordmann mener forskjeller i tilgang til og kunnskap om teknologi har skapt økte klasseskiller. Og én av fem vet ikke hva en app er. Les den digitale rapporten her.