Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Klokken som forstår deg

Apple Watch Series 6

Apple Watch kan gjøre ting de andre enhetene dine ikke kan, fordi du har den på håndleddet. Når den er på, får du en treningspartner som registrerer all bevegelse, gir deg verdifull innsikt i helsen din og lar deg holde kontakt med menneskene og tingene du bryr deg mest om. Og den er bokstavelig talt alltid innen rekkevidde.

Apple Watch Series 6

Et sunt antall treningsøkter

Fra løping og sykling til intervalltrening med høy intensitet - Apple Watch viser deg målingene du trenger, tilpasset dine favoritt treningsformer.

Bevegelse. Trening. Oppreist. All aktivitet blir registrert. Aktivitetsringene viser deg den daglige aktiviteten din – uansett hva du gjør. Du kan også ta med deg din Apple Watch i vannet da den er vannbestandig ned til 50 meter.1

Lag deg et mål om å lukke alle aktivitetsringene hver dag. For å holde motivasjonen din oppe venter belønninger, personlig trening og aktivitetskonkurranser. Apple Watch Series 6 er treningspartneren som passer på håndleddet.


 Apple Watch Series 6 med aktivitetsringer
Apple Watch Series 6 og måling av oksygennivå i appen


Tikker i takt med hjertet ditt: Oppdag Oksygen i blodet-appen

Apple Watch Series 6 har en revolusjonerende ny sensor og app for måling av oksygen i blodet.

Usedvanlig høy eller lav puls og uregelmessig hjerterytme (også kaldt arytmi) kan være tegn på alvorlig sykdom.2 Men mange er ikke oppmerksomme på symptomene, så de underliggende årsakene blir ofte aldri diagnostisert. Notifikasjoner i Puls-appen advarer deg om eventuelle uregelmessigheter, slik at du kan kontakte din lege og gjøre noe med problemet.

 Apple Watch Series med kompass på skjermenFinn din indre oppdagelsresreisende

Oppdag nye steder med GPS, sanntidshøyde og innebygget pass for navigering. Kart kan gi deg vei­beskrivelser til hvor som helst, uansett om du kjører, går eller bruker kollektivtransport. Klokken prikker deg på håndleddet når du skal svinge.

To kvinner i naturen med hver sin Apple Watch Series 6

Bruk av Pust-appen

Pust-appen leder deg gjennom dype innpust og minner deg på å trekke pusten helt ned i magen hver dag. Velg hvor lenge du vil gjøre pusteøvelsene, og la animasjonen på skjermen hjelpe deg å fokusere.

 Apple Watch Series 6 med AirPods Pro

Strøm 70 millioner sanger med Apple Music

Apple Music gir deg en musikksamling du kan ta med overalt. 3 Og med Podkaster-appen og Lydbøker har du alltid noe å lytte til. Du kan også bruke Apple Watch som fjernkontroll til musikken på mobile din. Koble Apple Watch til dine AirPods og du er klar.

Apple Watch Series 6 med ulike apper

En urskive for alle

Enten du liker en minimalistisk urskive eller en med masse informasjon, kan du tilpasse den slik du vil. Finn den perfekte urskiven for det du interesserer deg for – på App Store eller på nettet. Og del urskiver med venner på tekstmelding eller e‑post. Se aktivitetsringene dine på Retina-skjermen med Always On, som nå er 2.5x lysere utendørs når du har armen ned.

En kvinne med en Apple Watch Series 6 på armen svarer på et innkommende anrop

Hold kontakten med et lite trykk

Apple Watch Series 6 lar deg holde kontakten med dem og det du bryr deg mest om Send meldinger, ring eller lytt til musikk. Med tilgjengelig mobilnettverk kan du gjøre alt også når du ikke har med deg mobilen.4 Nå kan du legge igjen mobilen hjemme med vilje.


Knytter familien tettere sammen

Familieoppsett lar alle være med på moroa. Nå kan du kjøpe Apple Watch til familie­medlemmer som ikke har iPhone. 5 Med Familieoppsett kan du koble et familie­medlems Apple Watch til iPhonen din, og alle kan holde kontakten. Moro for alle. Perfekt for deg.

Få hjelp når du trenger det

Apple Watch kan registrere at du faller, og ringe nødetatene dersom du ikke er i stand til å bevege deg. 6 Du kan også få umiddelbar hjelp i en nøds­situasjon ved å holde inne sideknappen. 7 Disse funksjonene er perfekte for elder familiemedlemmer, selv om de ikke har en iPhone. Med en Apple Watch blir det allikevel enkelt å kommunisere med familien.

Apple Watch Series 6 krever en iPhone 6s eller nyere med iOS 14 eller nyere.

1 Apple Watch Series 6, Apple Watch SE og Apple Watch Series 3 har en vannbestandig­hets­rangering på 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyr at de kan brukes til aktiviteter i vann­overflaten, for eksempel svømming i basseng eller i saltvann. De skal derimot ikke brukes til dykking, vannski eller andre vannaktiviteter som innebærer høy hastighet eller nedsenking i dypt vann.

2 Varslingen om ujevn hjerterytme krever den nyeste versjonen av watchOS og iOS. Den er ikke ment for brukere yngre enn 22 år eller personer som tidligere har fått diagnosen atrieflimmer (AFib).

3 Apple Music krever et abonnement.

4 Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) og Apple Watch SE (GPS + Cellular) kan bruke mobilnett til Nødanrop (SOS). iPhonen din må være i nærheten for at Nødanrop (SOS) skal kunne brukes på Apple Watch uten mobilnett. Hvis iPhonen din ikke er i nærheten, må Apple Watch være koblet til et kjent Wi‑Fi-nettverk, og Wi‑Fi-anrop må være konfigurert.

5 Ikke alle funksjoner er tilgjengelige hvis Apple Watch settes opp med Familieoppsett. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobil­nettverk. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Du finner en liste over deltakende mobil­operatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular.

6 Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) og Apple Watch SE (GPS + Cellular) kan bruke mobilnett til Nødanrop (SOS). iPhonen din må være i nærheten for at Nødanrop (SOS) skal kunne brukes på Apple Watch uten mobilnett. Hvis iPhonen din ikke er i nærheten, må Apple Watch være koblet til et kjent Wi‑Fi-nettverk, og Wi‑Fi-anrop må være konfigurert.

7 Funksjonen for internasjonale nødnummer krever Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) eller Apple Watch SE (GPS + Cellular). Her finner du en liste over land og regioner: apple.com/no/watchos/feature-availability.