Hopp over navigasjonen
 Sony WF-1000XM5 in-ear hodetelefoner i ørene på en mann og teksten For the Music

Sony WF-1000XM5 trådløse støyreduserende in-ear hodetelefoner

Sony WF-1000XM5 helt trådløse in-ear hodetelefoner tilbyr eksepsjonell lydkvalitet og med forbedret Active Noise Cancelling-teknologi slipper du å bli forstyrret av distraksjoner rundt deg.

Hodetelefonene gir opptil 24 timers spilletid, har Bone conduction-sensorer for tydelige taleanrop og har brukervennlige funksjoner som Google Assistant, Bluetooth Multipoint og IPX4-beskyttelse.

Kjøp Sony WF-1000XM5 her:

Se alle produkter
   
   
   
   
   
   
   
Mann som sitter på toget med Sony WF-1000XM5 in-ear hodetelefoner i ørene

Den beste støyreduksjonen*

WF-1000XM5 har banebrytende teknologi for å levere førsteklasses lydkvalitet og den beste støyreduserende ytelsen på markedet.

*Fra og med 10. april 2023. I følge undersøkelser fra Sony Corporation, målt ved hjelp av JEITA-kompatible retningslinjer i markedet for støyreduserende hodetelefoner i virkelig trådløs stil.

Mann som drikker kaffe med Sony WF-1000XM5 in-ear hodetelefoner i ørene

Toppkvalitet

Forbløffende lydkvalitet: Med Sonys nye Dynamic Driver X vil du høre rikere vokal og forbedrede detaljer. I tillegg får du Hi-Res Audio, DSEE Extreme og flere førsteklasses teknologier.

Mann som snakker i telefonen med Sony WF-1000XM5 in-ear hodetelefoner
Sonys beste samtalekvalitet noensinne**

Bone conduction-sensorer og Precise Voice Pickup-teknologi sikrer at stemmen din kommer tydelig frem, selv i omgivelser med mye støy.

**Fra 26. juni 2023. I trådløse hodetelefoner.

Mann poserer med Sony WF-1000XM5 in-ear hodetelefoner
Ultimat komfort

Lite og vakkert design. Med en forbedret, blank tekstur og en mer luksuriøs følelse, samt et ergonomisk design, sitter disse in-ear hodetelefonene komfortabelt mens de holder eksterne lyder ute.WF-1000XM5 er også egnet for bruk som løpe- eller treningshodetelefoner, og har en IPX4-vannmotstandsvurdering***, noe som betyr at sprut og svette ikke stopper dem – slik at du kan fortsette å bevege deg til musikken.

***Med unntak av enhetens lydkanal (lydutgangsrør), ventilasjonshull og mikrofonhull.

Disse in-ear-Bluetooth-hodetelefonene kan pares med to enheter samtidig ved å bruke Multipoint Connection. Du kan glede deg over opptil 24 timers lytting, rask og trådløs lading med mer.

Les mer: