Hopp over navigasjonen
Sonos Roam i sort og hvitt

Sonos Roam - den bærbare smarthøyttaleren

Ta med deg utrolig lyd overalt med Sonos Roam, den bærbare smarthøyttaleren for alle lytteeventyrene dine. Opplev musikk, stemmestyring og lytting i flere rom hjemme på Wi-Fi, pluss Bluetooth-strømming, batteri som varer hele dagen og vanntett holdbarhet på farten.

Sonos Roam med bullet points

Sonos Roam:

 • Strøm musikk og mye annet over Wi-Fi, og få enkel styring med Sonos-appen og Apple AirPlay 2 og Google Assistent.
 • Bruk Bluetooth når du tar med deg denne vanntette, lette og holdbare høyttaleren.
 • Opplev forbløffende klar og perfekt balansert lyd med automatisk Trueplay™-justering.
 • Få opptil 10 timer med kontinuerlig avspilling, og lad opp med USB-C-kabelen som følger med, eller enhver Qi trådløs lader.
 • Opprett et multiromsanlegg med andre Sonos-høyttalere og nyt musikk, TV og mye mer over hele hjemmet.

Kjøp Sonos Roam:

   
   
   
   
   
   
   
Sonos Roam på piknikteppe

En sømløs lytteopplevelse, overalt

Få den unike Sonos-opplevelsen på Wi-Fi, og strøm direkte fra mobiltelefonen, nettbrettet eller datamaskinen med Bluetooth. Roam kobler seg automatisk til hjemmenettverket og kobles til telefonen når du er ute. Det eneste du trenger å tenke på er hva du skal spille.  

Slik konfigurer du Roam:

Når du har pakket ut Roam, kan du begynne å lade med den medfølgende USB-C-kabelen og en 5V/1,5A-strømadapter (7,5 W) eller høyere. For å konfigurere Roam og koble den til systemet ditt, er det bare å åpne Sonos S2-appen mens du er på WiFi og følge instruksjonene. Når du er klar til å strømme via Bluetooth, kan du parkoble Roam med mobilenheten ved å holde inne av/på-knappen til du hører den andre paringstonen.

Kvinne holder Sonos Roam og mobil

Frihet til å styre

Sonos-appen

Bruk appen for å bla gjennom og søke på tvers av alle tjenestene dine, lagre favoritter, stille inn alarmer og oppdage ny musikk på Sonos Radio.

Stemme

Få håndfri hjelp fra Google Assistent. Bare spør for å spille musikk, sjekke nyheter, styre smarthjemenheter og mer.

AirPlay 2

Send lyd direkte fra iPhone, iPad eller Mac til Sonos med AirPlay 2, og be så Siri om å skru opp lyden eller hoppe over en sang.

Knapper

Trykk på knappene på Roam for å spille av, sette på pause, justere volumet, hoppe til neste, spille om igjen, slå av mikrofonene og manuelt skifte til Bluetooth.