Hopp over navigasjonen
Samsung Signage

Samsung Signage

Samsungs brede utvalg av SMART Signage gir den tradisjonelle seeropplevelsen et løft gjennom realistisk og engasjerende innhold. Med en bildekvalitet i toppklassen sørger disse skjermene for at kreative ideer vekkes til live og gjør at virksomheter overalt kan levere friskt innhold som engasjerer, informerer og underholder. Skjermene er så holdbare og pålitelige at de dekker enhver virksomhets behov, og danner grunnlaget for en større, dristigere og lysere fremtid. 
 

   
   
   
   
   
   
   
Produktbilde av Samsung Signage Business TV

Business TV

Business TV fra Samsung kombinerer Samsungs ekspertise innen kommersielle infoskjermer med selskapets avanserte TV-teknologi, og tilbyr brukerne den ideelle løsningen for kundekommunikasjon med slagkraftig visuelt innhold.

Med Business TV-appen kan brukerne fjernstyre innhold på tilkoblede Business TV-er og slipper dermed kostnader til en ekstra løsning for innholdsstyring.
Enkel konfigurering og strømlinjet drift uten behov for ekstra utstyr — bare en nyttig integrasjon med brukernes personlige enheter gjør Business TV ideell for alle mindre virksomheter.

Business TV-en har UHD-oppløsning, 2 % gjenskinn, et kontrastforhold på 4700:1 og et lysstyrkenivå på 250 nits.

Produktbilde av Samsung Signage QBB

QBB

QBB tilhører Samsungs standardserie av infoskjermer, og kombinerer forbedrede profesjonelle funksjoner, strømlinjet konfigurering og vedlikehold samt lekker design som gir ethvert forretningsmiljø et skikkelig løft.  

Vis naturtro fargenyanser i kraftfull 4K, ha telefonkonferanser uten brysomme installasjoner og skap bedre profesjonelle miljøer med ekspertverktøy. QBB-serien har UHD-oppløsning, 2-5 % gjenskinn, et kontrastforhold på 4000:1 og et lysstyrkenivå på 350 nits. Skjermen er konstruert slik at den muliggjør stående format.+D21

Produktbilde av Samsung Signage QMB

QMB

QMB tilhører Samsungs profesjonelle serie av infoskjermer, og kombinerer forbedrede profesjonelle funksjoner, strømlinjet konfigurering og vedlikehold samt lekker design som gir ethvert forretningsmiljø et skikkelig løft.

Vis naturtro fargenyanser i kraftfull 4K og opplev realistiske farger med Dynamic Crystal Color. QMB tilbyr alt fra bedre samarbeid til visning av rikt innhold i nye formater, og er en innovativ og effektiv løsning som hjelper virksomheter med å nå målene sine.

QMB-serien har UHD-oppløsning, 2-5 % gjenskinn, et kontrastforhold på 1200:1 - 4000:1 og et lysstyrkenivå på 500 nits Skjermen er konstruert slik at den muliggjør stående format.