Hopp over navigasjonen
Samsung kjøleskap og fryser på et kjøkken

Gjør mer ut av kjøkkenet ditt med kjøleprodukter fra Samsung

Oppdag Samsungs brede utvalg av stilrene og romslige kjøleskap og frysere tilpasset dine behov. Alle kjøleskap- og frysermodellene til Samsung er optimalisert med SpaceMax™ for maksimal oppbevaringsplass. De er rimfrie og fordeler den kalde luften jevnt i alle hjørner, og har en langvarig og effektiv ytelse med 20 års garanti på den digitale invertermotoren.1 Du kan velge en rekke løsninger som gjør at maten holder seg lenger, takket være optimalisert luftfuktighet og jevnere temperatur. 

UTVALGTE FUNKSJONER

1Fra 1. juli 2022 gjelder en 20 års reservedelsgaranti fra kjøpsdatoen. Garantien gjelder bare nevnt komponent, den digitale inverterkompressoren på kjøleskap som selges innen EU, og omfatter ingen andre kostnader som for eksempel arbeidskostnader, frakt eller installasjon. Fullstendige vilkår: www.samsung.com/no/support/warranty/
2 Finnes for Android- og iOS-enheter. Krever Wi-Fi-tilkobling og Samsung-konto. Tilgjengelig pår bestemte modeller gjennom trådløs oppdatering via Wi-Fi. 
3 Testet av Intertek med RL38T775CSR og RB34K6252SS. Resultatene kan variere avhengig av ferskhet før oppbevaring, bruksforhold osv. Resultat som er basert på analyse av APC-prøve (Aerobic Plate Count) av eksempelnæringsmiddel etter oppbevaring i testenheter. For Optimal Fresh+ gjelder resultatet når den er innstilt på MAKS-posisjon. 
4Selges separat 

Er du på utkikk etter et stilig og praktisk kjøleskap eller en fryser? Se vårt utvalg av kjøleskap, frysere og kombiskap fra Samsung her.

Sorter etter
1–48 av 81 produkter.