Hopp over navigasjonen
Woman dancing

Philips tøydamper

Opplev enkel, rask og effektiv tøydamping med tøydampere fra Philips.

Grønn skjorte steames med Philips Steamer 7000

Steamplate med spiss tupp

Steamplaten har en spiss tupp slik at du enkelt kan glatte ut skrukker med ekstra presisjon i områder som er vanskelige å nå, som knapper, krager og folder. 

Lys på Philips Steamer 7000

Klar til bruk på 30 sekunder

Steameren er klar til bruk på kun 30 sekunder. Lampen indikerer når den er klar til start, og jobben gjøres raskt unna. Ideell for alle som bestemmer seg for dagens antrekk i siste liten. 

Rosa bluse steames med Philips Steamer 7000
OptimalTEMP-teknologi

OptimalTEMP-teknologien garanterer at det ikke oppstår svimerker på tøy som er egnet for stryking, slik at du trygt kan steame tøyet ditt.

Steam fra Philips Steamer 7000
Kraftig og kontinuerlig damp

Opptil 28 g/min med kontinuerlig kraftig damp får fibrene i tøyet til å avspennes for at skrukker kan glattes ut raskt – så tøyet ditt tar seg best mulig ut.

Smilende kvinne lukter på genser
Dreper 99,9 % av bakterier

I tillegg til å glatte ut skrukker frisker 7000-serien også opp tøyet (og tekstiler i hjemmet, gardiner og myke leker) og fjerner lukt ved å drepe opptil 99,9 % av bakterier.

Bukse steames med Philips Steamer 7000
StyleMat steamingtilbehør for effektiv steaming hvor som helst

StyleMat med flere lag gir et jevnt steamingunderlag og gjør at dampen kan trenge gjennom tøyet og gi ekstra beskyttelse.

Kvinne damper en lilla jakke
Hva skal du ha på deg i dag?

Philips' håndholdte steamer i 7000-serien er en praktisk, rask og effektiv steamer, uansett når og hvor du trenger den. Den dreper også 99,9 % av bakterier*, for å friske opp tøyet ditt. Nå kan alt tøyet ditt være klart til bruk på et øyeblikk.

*Testet av eksternt organ vedrørende bakterietypene Escherichia coli (E.coli) 8099, Staphylicoccus aureus ATCC 6538, Canidia albicans ATCC 10231 ved ett minutts steaming.

Se tøydampere fra Philips:

Les mer