Hopp over navigasjonen

Bærbare PC-er i GeForce RTX™ 40-serien

Nvidia GeForce RTX 40-serien bærbare datamaskiner - Beyond fast

Bærbare PC-er i GeForce RTX™ 40-serien

GPU-er for bærbare PC-er i NVIDIA® GeForce RTX™ 40-serien er drivkraften i verdens raskeste bærbare PC-er for spillere og skapere. De bærbare PC-ene er bygget med den ultraeffektive NVIDIA Ada Lovelace-arkitekturen. Sammen med AI-drevet DLSS 3 gir dette et stort ytelsesløft og muliggjør livaktige virtuelle verdener med full raytracing. I tillegg optimaliserer Max-Q-serien systemytelse, kraft, batterilevetid og akustikk for maksimal effektivitet.

Nvidia GeForce RTX 40-serien

Opplev kraften til NVIDIA® GeForce RTX™ 40-serien. Få din i dag!

Les mer
   
   
   
   
   
   
   
GeForce RTX 40-serien og DLSS 3 - den ultimate plattformen for spillere og innholdsskapere

SUPERIOR PERFORMANCE

Den ultimate plattformen for spillere og skapere.

Viktige teknologier:

1: Dynamisk forsterkning bruker AI for å levere optimal kraft automatisk mellom GPU, GPU-minne og CPU for å øke ytelsen. 

2: Battery Boost finner den optimale balansen mellom strømbruken til GPU og CPU, batteriutladning, bildekvalitet og bildefrekvens for lengre batterilevetid. 

3: Rask kjerneskalering skalerer det optimale antallet kjerner og driver dem ved høyere frekvenser, noe som leverer mer ytelse for intensivt kreativt arbeid og realfag-apper mens du er på farten. 

4: CPU Optimizer gjør det mulig for GPU-en å optimere ytelsen, temperaturen og kraften til CPU-en. 

5: WhisperMode bruker AI-drevne algoritmer for å administrere viftehastighetene i forbindelse med CPU-, GPU- og systemtemperaturer for å levere god akustikk og best mulig ytelse. 

6: DLSS bruker AI for å gi en enorm ytelsesøkning. 

7: Advanced Optimus leverer lang batterilevetid i tillegg til jevn spilling uten hakking og skjermflimmer med G-SYNC.
 
8: Resizable BAR gir prosessoren tilgang til hele GPU-rammebufferen samtidig, noe som forbedrer ytelsen i spill.
 
9: Optimale spillinnstillinger finner den beste balansen mellom ytelse og bildekvalitet. Deretter konfigureres tilpassede grafikkinnstillinger automatisk basert på PC-ens GPU, CPU og skjerm.

AI-akselerert ytelse med Nvidia
Ytelsesmultiplikatoren, drevet av AI

DLSS er et revolusjonerende gjennombrudd innen AI-drevet grafikk som øker ytelsen enormt. DLSS 3 er drevet av de nye fjerdegenerasjons Tensor-kjernene og den optiske flytakseleratoren på GPU-ene for bærbare PC-er i GeForce RTX™ 40-serien, og bruker AI til å lage bilder av høy kvalitet.

*Tatt med GeForce RTX 4090-GPU for bærbar PC på 2560 x 1440 før produksjon. Ytelse varierer etter bærbar PC-modell. Sjekk med produsenten for deres bestemte modell og spesifikasjoner.

Nvidia RTX 40 Ray tracing - Hyperrealistisk og hyperrask
Hyperrealistisk. Hyperrask.

Ada-arkitekturen bringer frem det beste med raytracing, som simulerer hvordan lys blir oppfattet i den virkelige verden. Med kraften til de bærbare PC-ene i RTX 40-serien og tredjegenerasjons RT-kjerner, kan du oppleve utrolig detaljerte virtuelle verdener som aldri før.

NVIDIA Max-Q-teknologi
Optimert kraft og ytelse

NVIDIA Max-Q* er en pakke med AI-drevne teknologier som optimerer bærbare PC-er, slik at de kan levere høy ytelse i tynne formfaktorer.

*Hør med produsenten om kompatibilitet med spesifikke NVIDIA-teknologier.

NVIDIA Reflex
Seier målt i millisekunder

NVIDIA Reflex gir den laveste tidsforsinkelsen og beste responstiden for det optimale konkurransefortrinnet. Reflex er bygget for å optimere og måle systemtidsforsinkelse, som gjør at du oppdager motstanderne raskere, gir raskere reaksjonstider og den beste treffsikkerheten for konkurransespill. 

FÅ EN AI-ASSISTENT

AI hjelper deg når du føler at du trenger et ekstra par øyne eller hender – eller bare ønsker å få gjort mer. AI gjør de vanskelige oppgavene stille ved din side, slik at du kan være mer effektiv – og føle deg stolt over prestasjonene dine.

Nvidia Geforce - AI for direktestrømming
ENGASJER, FENGSLE, OPPLYS

Forvandle rommet ditt til et hjemmestudio med AI som din produsent. Stjel showet med revolusjonerende AI-funksjoner som virituell bakgrunn, støyfjerning og øyekontakt drevet av NVIDIA Broadcast-teknologi.

Nvidia Geforce - AI for kreativitet
FRA FANTASI TIL VIRKELIGHET

Gjør innholdsproduksjonen bedre med over 100 AI-aktiverte og RTX-akselerte kreative applikasjoner, inkludert Adobe Creative Cloud-pakken, Blender, Blackmagic Davinci Resolve, OBS Studio og mer. Gjør om på arbeidsflyten din med NVIDIA Studio-pakken med AI-verktøy, og øk kreativiteten med neste generasjons teknologi, inkludert DLSS og NVIDIA OptiX™.

Nvidia Geforce - AI for gaming
FORSTERKET MED AI, RTX ON

Ta spillopplevelsen til et nytt nivå med RTX. Et AI-drevet løft gir deg maksimal ytelse i over 300 spill og applikasjoner, takket være DLSS. Dra nytte av kraftige bærbare PC-er med AI-drevet Max-Q-teknologi som optimaliserer ytelsen, kraften, akustikken og mer på den bærbare PC-en, slik at den blir mest mulig effektiv.

LAG NYE VERDENER

Utnytt kraften til AI for å skape nye verdener med noen få tekstlinjer, og form disse verdene med uovertruffen letthet før du fyller den med karakterer, opplevelser og historier raskere enn du kan forestille deg.

Nvidia Geforce - AI for 3D
EN NY DIMENSJON I 3D-DESIGN

Si farvel til trege gjengivelsestider og irriterende treg videoredigering. Si hei til RTX og AI-akselert arbeidshverdag for 3D-design. AI leverer revolusjonerende funksjoner og ytelse til 3D-applikasjoner som NVIDIA Omniverse™, Adobe Substance, Adobe Painter, Blender og Unreal Engine.

Nvidia Geforce - AI for spillutvikling
RASK SPILLUTVIKLING

Både gamle og nye spill er nå i en AI-klasse for seg selv. Moddere kan gi nytt liv til klassiske spill med den revolusjenerende AI-oppskaleringen og teksturforbedringene til RTX Remix. Spillutviklere har nå et ess i ermet med Avatal Cloud Engine. Den bruker AI for å gjøre det tunge arbeidet i ansiktsanimasjoner og LLM-drevet dialog.

Flere funksjoner og fordeler

GeForce Game Ready Drivers
Game Ready-drivere

GeForce Game Ready-drivere gir den beste opplevelsen for favorittspillene dine. De er finjustert i samarbeid med utviklere og har gjennomgått omfattende testing på tusenvis av maskinvarekonfigurasjoner, for maksimal ytelse og pålitelighet.

Nvidia GeForce Experience
GeForce Experience

Ta opp og del videoer og skjermbilder, og strøm direkte med venner. Hold driverne dine oppdaterte, og optimaliser spillinnstillingene dine. Med GeForce Experience kan du gjøre alt. Det er den perfekte følgesvennen til GeForce-grafikkortet ditt.

Nvidia G-Sync
Nvidia G-Sync

Opplev jevn spilling uten skjermflimmer med høy oppdateringsfrekvens, samt HDR med mer. Dette er den optimale spillskjermen og det foretrukne utstyret for spillentusiaster. 

NVIDIA Ansel
NVIDIA Ansel

Gjør skjermbildene dine om til kunstverk med fotomodusen i spillet, og ta bilder i 360 grader, HDR og superhøy oppløsning.

Nvidia GeForce Virtual Reality
Virtuell virkelighet

Med den høyeste grafikkytelsen får du de jevneste og mest oppslukende opplevelsene i VR.

Nvidia GeForce Resizable Bar
Resizable Bar

Resizable BAR er en avansert PCI Express-funksjon som gir prosessoren tilgang til hele GPU-rammebufferen samtidig, noe som forbedrer ytelsen i en rekke spill.

Pegi 18 og GeForce RTX

© 2023 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logoen, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX og G-SYNC er registrerte varemerker og/eller varemerker for NVIDIA Corporation i USA og andre land. Alle andre varemerker og opphavsrettigheter tilhører deres respektive eiere.