Hopp over navigasjonen
Smilende kvinne som spiller turkis Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite - den bærbare spillkonsollen

Nintendo Switch Lite er en kraftfull, lett og kompakt spillkonsoll med innebygde håndkontrollere. Spill hvor som helst, når som helst!

Switch Lite støtter alle Nintendo Switch-spill som kan spilles i håndholdt modus. Den egner seg perfekt for alle som ønsker muligheten til å spille når som helst og hvor som helst. Den passer også utmerket til alle som ønsker å spille lokal trådløs multiplayer med venner eller familie som også har en Nintendo Switch-konsoll.

Som en dedikert, håndholdt konsoll kan ikke Nintento Switch Lite kobles til og spilles på en TV.

Person holder gul Nintendo Switch Lite
Nintendo Switch Lite håndholdt gaming-enhet

Nyt favorittspillene dine på farten

Med Nintendo Switch Lite kan du spille alle spill som støtter håndholdt modus. På baksiden av hver spilleske finner du informasjon om hvorvidt et spill kan spilles i håndholdt modus eller ikke.

Nintendo Switch Lite fire mennesker spiller sammen med håndholdte enheter

Koble sammen opptil åtte konsoller

Lokal multiplayer

Koble sammen opptil åtte Nintendo Switch- eller Nintendo Switch Lite-konsoller trådløst og spill med venner i kompatible spill.

Online multiplayer

Hvis du abonnerer på betalingstjenester for Nintendo Switch Lite kan du spille med venner og andre spillere fra hele verden, online. Abonnementer kan til og med synkronisere spillmøtene sine gjennom en smartphone-app, og kan via denne appen bruke stemmechat mens de spiller.

Nintendo Switch Lite kollasj med bilder i tre ulike farger

Velg mellom tre farger

Kjøp Nintendo Switch Lite:

Les mer