Hopp over navigasjonen
en kvinne sitter på videokonferanse foran flere skjermer

Microsoft Teams

Få alle aktivitetene dine samlet på ett sted

Microsoft Teams er ikke kun for å avholde møter, chatte og ha videosamtaler. Du kan også samarbeide om dokumenter og oppnå enda bedre resultater for organisasjonen din. Teams samler nemlig alt på ett sted

to personer jobber sammen på en presentasjon

Samarbeid på dokumenter med andre

Du får en større oversikt og kan bli enda mer produktiv dersom du velger å la Microsoft Team være knutepunktet for alle dine jobbrelaterte aktiviteter. Du kjenner trolig Microsoft Teams som en pålitelig og brukervennlig plattform for nett-møter, samtaler og chatting. Men i Teams kan du også åpne dokumenter som Word, Excel og Powerpoint og redigere dem. Men det er mer: Du kan bruke Teams direkte til å samarbeide med andre i organisasjonen din om dokumenter.

Du samler kort sagt alle aktivitetene dine på ett og samme sted. Dette gir større over-sikt og forenkler hverdagen. De gode samarbeidsmulighetene i Teams skaper grobunn for at du og din organisasjon skal kunne oppnå enda bedre resultater

en mann sitter og har videokonferanse på sin bærbare pc

Book Teams-møter gjennom Microsoft 365-kalenderen

Selv de raske og uformelle dialogene har stor verdi. Og til dette kan du bruke Teams Chat-funksjon. Du kan få svar raskt og uformelt på spørsmål du stiller til en kollega, sende en påminnelse eller foreslå en ny løsning på en utfordring som organisasjonen står ovenfor. Kanskje har du et behov for å møte en ansatt eller kollega ansikt til ansikt? Da er det bare å ta en videosamtale direkte i Teams. Dette er en rask måte å få en inspirerende og praktisk samtale på.

Selvfølgelig kan du også gjennomføre produktive nettmøter i sanntid med kolleger eller kunder i Teams. Eller du kan presentere en ny løsning eller et nytt produkt for ledelsen eller salgsavdelingen. Nettmøter er kjernefunksjonen i Teams. Du innkaller til et Teams-møte gjennom kalenderen i Microsoft 365 eller direkte fra Teams. Kalenderen er lett tilgjengelig fra et menyelement i Teams.