Hopp over navigasjonen
logitech embrace power banner med høyttaler, fjernkontroll og tastatur

Forbedre produktiviteten din med Logitech

Logitech produserer navigasjons-, uttrykks- og kommunikasjonsverktøy som forbedrer din digitale kreativitet og produktivitet. Unik teknologi hjelper deg å effektivisere oppgavene dine, enten det er på kontoret, på fartene eller hjemme. Gjennom de beste, mest høyteknologiske og vakre produktene forbedres hverdagen på arbeidsplassen.

person i grå dress holder logitech fjernkontroll i hånda

Minimalistisk og enkel å bruke

Den banebrytende fjernkontrollen Spotlight setter en helt ny standard for presentasjonsteknologi. Med en kombinasjon av minimalistisk design og avansert funksjonalitet kan du imponere kolleger og kunder. Kanskje du til og med får stående applaus i stedet for en lunken respons?

Presentasjoner med flyt

Spotlight gjør det mulig å styre bilder og samhandle med skjerminnholdet på en lettvint måte fra opptil 30 meter unna. Du kan enkelt rulle, panorere, styre volumet, spille av og pause videoer og mye mer med enkle håndbevegelser. Presentasjonen flyter, og du slipper å stoppe opp for å bruke musen eller PC-en.

logitech mus med  kabel på hvit bakgrunn

Ergonomisk design

Det perfekt utformede og ergonomiske designet gir støtte for hånden og håndleddet ditt, slik at du får en naturlig og behagelig håndstilling. Få nøyaktig kontroll og jevn arbeidsflyt med de velplasserte knappene og hjulet.

Tilpasses automatisk etter dine behov

MX Master 2s har et smart skrollehjul som tilpasser seg farten din. Presisjonshjulet veksler automatisk mellom presisjonsrulling og lynrask rulling. Dermed kan du bla gjennom lange dokumenter eller nettsider på en raskere og enklere måte.

logitech mus med kabel foran en mørk uskarp bakgrunn

Kompakt og kraftig

Selv om MX Anywhere 2S er kompakt betyr ikke det at den ikke er av høy kvalitet. Musen har lynrask klikk-presisjon, som gjør den meget kraftig. En skikkelig kvalitetsmus fortjener også best mulig sporing. Derfor har MX Anywhere 2S en forbedret presisjonssensor med 4000 DPI, som kan brukes på de fleste overflater du kan tenke deg - selv blankt glass.

Passer overalt

Logitech MX Anywhere 2 har et godt grep som sørger for at musen er behagelig å bruke over lengre tid. Denne kompakte musen er formet for å ligge godt i hånden, og gir deg full kontroll enten du sitter hjemme, på kontoret eller er på farten.

logitech mus med blå bakgrunn

Nyt stillheten med en stillegående mus fra Logitech

WHO (World Health Organization) sier at støy er den nest største miljøutfordringen, etter luftforurensning. Om du utsettes for uønsket støy forstyrrer det produktiviteten, og det går utover både bedringen etter sykdom og fysisk og psykisk velvære.

Stille klikking hjelper deg å holde fokuset og gjør at du kan høre deg selv. Dessuten slipper du å forstyrre kolleger, venner eller partneren. Logitechs stillegående mus passer for de fleste situasjoner: i møter, på sene kvelder, når du studerer, er på kontoret eller på farten. Les mer om stillegående mus her!

Logitech Produktivitet

Les mer