Hopp over navigasjonen

LG Styler - frisk opp klærne dine med damp

Den viktigste innovasjonen for å ta bedre vare på klærne dine er også den enkleste damp.

Ta vare på klærne med damp

LG Stylers dampfunksjon Refresh er en skånsom måte å pleie og friske opp klærne når de egentlig ikke trenger vask. Klær som henger lenge i garderoben eller på loftet kan få en uønsket duft, og om du kjører plaggene i LG Styler kan du få vekk lukten og friske opp plagget raskt.

Rist vekk lukt og krøller

Damp i kombinasjon med bevegelige hengere frisker opp klærne og tar vekk ulukt.

Skånsom tørking

Tørk klær som krever skånsom pleie ekstra forsiktig, uten å bekymre deg for at de krymper eller tar skade. Ikke noe mer fukt eller skadede klær – bare friske og tørre klær!

Perfekt pressede bukser

Den innebygde buksepressen tar seg av buksene dine og reduserer skånsom krøller og skrukker.

Mobile with the app Smartthinq
SmartThinQ™ med Wi-Fi

Med SmartThinQ ™-teknikken kan du fjernstyre eller kontrollere din LG Styler via Wi-Fi hvor som helst, når som helst.

Ta vare på klærne dine

Damp er snill mot stoff og er derfor med på å gi klær lengre levetid sammenlignet med maskinvask og renseri. Bruk favorittplaggene dine gjentatte ganger, dag ut og dag inn. Når du blir lei av klærne, kan du levere dem videre til neste bruker i best mulig stand. Velholdte klær er en fryd å ha på seg og vedlikeholde.

Rengjør med rent vann

Vanndamp renser effektivt, uten å tilsette kjemikalier. Dampprogrammer hjelper til med å fjerne vanlige allergener som husstøvmidd. Å dampe gjør at du bruker vann i moderate mengder og gir en kjemikaliefri måte å holde klærne friske til daglig bruk på en enkel måte.

LG Styler:

Les mer