Hopp over navigasjonen

Lenovo Yoga Slim 7x

Lenovo Yoga 7x med AI

Møt Lenovo Yoga Slim 7x som er bygget for AI. Denne elegante bærbare datamaskinen med Gen9 er rask med en Snapdragon Qualcomm-prosessor og smartere enn noen gang takket være AI-funksjonene på maskinen. Den perfekte følgesvennen til kreative hoder som trenger å jobbe sømløst med kreative prosesser. Finn ut mer på denne siden.

Lenovo Yoga Slim 7x med AI

Der AI møter dine evner

Oppgrader med Yoga Slim 7x Gen 9 (14" Snapdragon) AI bærbar-PC. Den er ikke bare smart, den er din kreative hjelper som vet hva du trenger før du gjør det.   Den er laget for kunstig intelligens og strømlinjeformer de kreative oppgavene dine med ledende intelligente handlinger på enheten. Med denne bærbare PC-en handler det mindre om spesifikasjonene og mer om fleksibilitet.

Lenovo Yoga Slim 7x med Snapdragon XElite-kjerne

Omdefinert kreativ ytelse

Opplev uovertruffen ytelse med Snapdragon® X Elite-prosessor. Neste generasjons Neural Processing Unit (NPU) leverer opptil bransjeledende 45 billioner operasjoner per sekund (TOPPER) – og ja, det er mye! Hverdagslige oppgaver er raskere og smartere, og med eksepsjonell energieffektivitet som er profesjonelt administrert av tuningen av Slim 7x, kan du nyte en flere dagers kreativ flyt på en enkelt batterilading. 

*Definert som to påfølgende 8-timers dager med blandede arbeidsbelastninger på enheten, målt av Lenovo på tidlige tekniske prøveenheter. Faktisk batteriytelse kan variere på grunn av en rekke faktorer, inkludert bruksmønstre og enhetsinnstillinger.

 • Lenovo Yoga Slim 7x_Carousel_Cocreator
 • Lenovo Yoga Slim 7x_Carousel_Recall
 • Lenovo Yoga Slim 7x_Carousel_Keyboard

Finn din Yoga Slim 7x her

   
   
   
   
   
   
   
Lenovo Yoga Slim 7x med Dolby Vision-skjermteknologi
PureSight – The Apex of Display Technology

PureSight OLEDs 14,5" 3K Dolby Vision® 90Hz berøringsskjerm når 1000 nits topp lysstyrke. Den lyser opp verdenen med krystallklarhet og intens kontrast. Perfekt for kreatører som ikke lar solen blende arbeidet sitt. PureSight OLED handler om 100 % sRGB/P3-fargespill. Regnbuen er paletten din, med et bredt spekter av farger som henter frem kreativiteten din.

Finn din Yoga Slim 7x her