Hopp over navigasjonen
Kvinne i uniform bruker dampvasker på et steingulv

Hygienisk og profesjonell rengjøring med damp fra Kärcher

Kärchers uavhengige laboratorium i Winnenden i Tyskland har testet dampvaskeren SG 4/4’s evne til å fjerne virus. Resultatet er at dampvaskeren, ved korrekt bruk, fjerner opp til 99,999% av virus og 99,99% av alminnelige husholdningsbakterier fra harde overflater. Kärchers dampvasker kan derfor være et verdifullt tilskudd til å holde det effektivt rent.

Kvinne i uniform bruker dampvasker på en vask på et bad

Laboratorietesten

Laboratorietesten viser at flere virus nøytraliseres ved høye temperaturer. Når dampen holder opp mot 100°C og med et maksimalt damptrykk i 30 sekunder, viste testen at det med Kärchers dampvasker kan oppnås en betydelig reduksjon på opp mot 99,999% når dysen føres direkte over overflaten.

Rent uten bruk av kjemikalier

Den kompakte og robuste dampvaskeren SG 4/4 trenger kun strøm og vann, da kan den brukes i tilnærmet ubegrenset tid, med eller uten bruk av desinfiseringsmidler. Den har en enestående kraft og sertifiserte desinfiseringsegenskaper. Fordi du slipper å bruke kjemiske desinfiseringsmidler, beskyttes brukerens luftveier, og det sikres samtidig et behagelig inneklima. Dampen binder støv og dermed reduseres også spredningen av allergener.

Les mer her: