Hopp over navigasjonen
intel-evo-pm-7055-1920x320-nocta-no

Alt er mulig med Intel® Evo™

Leter du etter en skikkelig god bærbar datamaskin? Men du vet ikke hva du skal se etter?

Med flere valg enn noensinne, og flere funksjoner enn før, har det aldri vært vanskeligere å velge en bærbar datamaskin. Intel® EVO™-logoen hjelper til med å gjøre valget enklere, den er et sertifisert kvalitetsstempel.

Med en Intel® Evo™ bærbar PC kan du nyte overlegen ytelse, lang batterilevetid, rask lading, umiddelbar vekking, alt i en tynn og lett bærbar datamaskin. Det er hva Intel® EVO™-logoen gir deg. Det er den bærbare opplevelsen du ikke visste du trengte.

De beste produktene med Intel® Evo™:

Les mer
   
   
   
   
   
   
   
mann i Elkjøp-butikk som velger sin Intel Evo-laptop

Intel® Unison™

Lås opp din tilkoblede verden og flerapparatopplevelse for å nyte friheten til å arbeide på tvers av operativsystemer. Intel® Unison™ kobler sømløst sammen PC-en din og mobile enheter for en universell og enkel brukeropplevelse.

Intel EVO laptop i bakgrunnen av smarttelefon med INtel Evo-app

Ingen kompromisser

Kompromisser er en naturlig del av livet, vi må alle gjøre dem. Intel® EVO™ tar bort minst én av de. For hvem er det som sier at du ikke kan få god ytelse i en tynn og lett bærbar PC? Det gjør ikke Intel®! Ingen kompromiss og klar til å gå når du er.

Intel EVO-app på smarttelefon
Take control

Om det er en siste e-post eller en siste episode, vil Intel® Evo™ bærbare datamaskiner holde deg i gang. Med rask lading og lang batterilevetid – ta kontroll over hvor og når du gjør ting!

Kjøp en Intel® Evo™-laptop i dag!

Les mer