Hopp over navigasjonen
Kostnadseffektiv, enkel og fleksibel utskrift med Epson

Kostnadseffektiv, enkel og fleksibel utskrift med Epson EcoTank

Epsons EcoTank-skrivere skiller seg fra tradisjonelle skrivere ettersom de har store blekktanker som du fyller på med blekkflasker i stedet for blekkpatroner. 

Et sett med blekkflasker er nok til flere tusen utskrifter. Fordi du får så mye blekk helt fra starten, får du en uslåelig utskriftskostnad per side samtidig som du slipper bryet med å skifte blekkpatroner ofte.

Epson EcoTank-skrivere:

Les mer
   
   
   
   
   
   
   
Epson EcoTank har blekk for tusenvis av utskrifter fra start

Blekk for tusenvis av utskrifter fra start

Med EcoTank får du blekk til tusenvis av utskrifter direkte med i boksen. Et enkelt sett med blekkflasker er nok til å skrive ut opptil 7500 sider i farger og 4500 i sort/hvitt* (antall sider varierer fra modell til modell). 

Det gjør det enkelt, fordi du sjelden trenger å fylle på blekk. Og samtidig gir det en svært lav utskriftskostnad per side du kan spare opptil 90 % på utskriftskostnadene*.

Printing med Epson EcoTank er enkelt!

Enkelt! Så enkelt kommer du i gang med EcoTank

 • Start og installer skriveren.
 • Følg instruksjonene i displayet og fyll opp med blekkflaskene som følger med.
 • Hver blekkflaske er utformet slik at riktig farge kun kan etterfylles i riktig blekkbeholder, samt designet for påfylling uten søl.
 • Klar til å skrive ut tusenvis av sider uten å måtte kjøpe eller bytte blekkpatroner! Enkelt og fleksibelt.
Epson Smart Panel App – for kontroll og kreativitet
Epson Smart Panel App – for kontroll og kreativitet

Med Epson Smart Panel-appen kan du kontrollere skriveren fra en smarttelefon eller et nettbrett. Du kan skrive ut, kopiere og skanne dokumenter og bilder, samt konfigurere, overvåke og feilsøke skriveren. Eller bare la kreativiteten flyte med et bredt utvalg av kunstneriske maler.

EcoTank – printer kjapt og økonomisk
EcoTank – printer kjapt og økonomisk

EcoTank bruker kald blekkteknologi, som betyr at skriveren ikke trenger å varmes opp før den begynner å skrive ut. Dette gir lavere energiforbruk. Og med flasker i stedet for blekkpatroner slipper du patronavfall.

*
Basert på Epsons beregninger, gjennomsnittlig besparelse per side som kreves for å skrive ut samme antall sider som Epson EcoTank "102" og "104" blekkflasker. 

Sammenligning mellom gjennomsnittlig kapasitet (A4-utskrifter av ISO/IEC 24712 testmønster) for EcoTank "102" og "104" blekkflaskeserier og ekte forbruksvarer (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, 2021-forsendelser, publisert Q1 2022) bestselgere A4-blekkskrivere for forbrukere i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, 2021-forsendelser, publisert Q2 2022). 

Kostnad per side beregnes ved å dele den aktuelle salgsinntekten for flaske/kassett og total avkastning på enhetssalg.