Hopp over navigasjonen

Electrolux støvsugere med pose

Finn støvsugere med uovertruffen kraft. Electrolux støvsugere tilbyr effektivitet og unike funksjoner. Oppdag modeller som Pure D9, som fanger opp både støv og allergener, noe som gjør den ideell for de med innendørs allergier. Støvsugerne til Electrolux er også utstyrt med teknologi som oppdager gulvtype og justerer sugeevnen automatisk. Slik at du kan gli fra gulv til teppe pog få optimale resultater.

Kvinne som støvsuger foran vindu i en stue
Lys beige Electrolux vanlig støvsuger med skaft som står i en ren stue og en kvinne som leser i bakgrunnen

Oppdag de beste støvsugerne fra Electrolux

Få følelsen av et rent og fornyet hjem. Mange Electrolux-produkter har blitt industristandard så du får kraftig ytelse om du velger en støvsuger fra Electrolux. De egner seg for støvsuging av tepper, harde gulv, trapper og møbeltrekk. Så du kan friske opp huset ditt effektivt med en kjapp opprydding, eller gå for en komplett jul- eller vårrengjøring.

Kvinne støvsuger med en Pure D9 støvsuger

Pure D9 – trådløs støvsuger

Oppdag det beste støvsuger-valget for allergikere. Med riktig filter absorberer Pure D9 99,97 % støv og allergener. Derfor er denne støvsugeren anbefalt av organisasjonen Asthma Allergy Nordic. Denne støvsugeren har også styreenheten plassert i håndtaket, noe som gjør deg godt rustet til å takle alle vanskelige kroker.

Kjøp Electrolux Pure D9

Se alle tradisjonelle støvsugere fra Electrolux

Sorter etter
1–19 av 19 produkter.