Hopp over navigasjonen
ASUS Zenbook 14 OLED banner

ZenBook-familien fra ASUS

Oppdag Zenbook 14 OLED og ZenBook 13 fra ASUS. Med kraftige komponenter, stilig design og lang batterilevetid er ZenBook det åpenbare valget.

ASUS ZenBook-familien:

Les mer
   
   
   
   
   
   
   
Zenbook 14 OLED with 2.8K OLED NanoEdge display

Zenbook 14 OLED

Den kraftige og kompakte Zenbook 14 OLED er kun 16,9 mm tykk og veier kun 1,39 kg. Den har et fantastisk nytt design, som er tidløst elegant og moderne. Du vil oppleve perfekte bilder fra den store 16:10 2,8K OLED HDR NanoEdge-skjermen, med en fargenøyaktighet på opptil 550 nits som er PANTONE-validert og har 100 % DCI-P3 fargespekter. 12. generasjons Intel Core-prosessor, Intel Iris Xe-grafikk, 16 GB RAM og opptil 1 TB PCIe 4.0 SSD gir høy ytelse, og 75 Wh-batteriet gir lang batterilevetid. Det brukersentriske designet inkluderer ett-trykks pålogging med en fingeravtrykksensor på strømbryteren, det nye ASUS ErgoSense-tastaturet og den effektive ASUS NumberPad 2.0. Zenbook 14 OLED er den nye målestokken for bærbar perfeksjon.

Zenbook 13 on a pedestal

ZenBook 13

Asusu designet den nye ZenBook 13 etter brukernes tilbakemeldinger, og målet var å lage en kompromissløs bærbar PC. De valgte å bygge den helt i aluminium og gjorde den tynnere, lettere og mer kompakt enn tidligere år. Ytelsen kommer fra Intels nye 11. gen. i7-prosessor med forbedret grafikkytelse, som for eksempel muliggjør enklere redigering i Adobe-pakken.  Den er designet for bekvemmelighet og produktivitet – Asus utstyrte den også med blant annet en 400 nits lyssterk FHD NanoEdge OLED-skjerm. ZenBook 13 gir deg verktøyene for å holde deg produktiv lenger.

ASUS ZenBook-familien:

Les mer