Hopp over navigasjonen

Guide: Få mer ut av din Ankarsrum kjøkkenmaskin

Enten du vil lage din egen pasta, diske opp med hjemmelaget pizza eller lage pølser selv – med det store utvalget av tilbehør til Ankarsrum kjøkkenmaskin er alle muligheter åpne for deg.

blender og kutter fra ankarsrum brukes på ulike frukt og grønnsaker

Uendelige muligheter

Den store deluxe-tilbehørspakken er løsningen for deg som ønsker å kunne utnytte kapasiteten til Ankarsrum Assistent Original® til det fulle.

Med en kjøttkvern på kjøkkenet kan lage dine egne burgere, pølser eller falafel. Den takler alle typer kjøtt, og størrelse 10 passer alle Ankarsrum kjøkkenmaskiner. Med kvernens tilbehør rasper du også grønnsaker, lager helt perfekte kaker og eplesaus.

Stor tilbehørspakke inkluderer også sitruspresse, slik at du kan presse din egen juice på lørdag morgen, og en blender for å lage en virkelig god smoothie eller perfekte amerikanske pannekaker. Plasser Ankarsrum Assistent Original på siden når du vil bruke blenderen.

Blenderbeholderen rommer 1,5 liter og  håndterer 1,3 liter på en og samme tid.

person bruker en kjøkkenmaskin fra Ankarsrum til å lage hjemmelaget pasta

Imponer gjestene dine

Å servere hjemmelaget pasta imponerer under enhver middag – og det er mye lettere å lage enn du tror! Ankarsrums pastavalser kommer fra italienske Marcato, med 80 års erfaring med å lage pasta.

Hva er din favoritt? Tagliatelle, lasagne - eller kanskje ravioli?

to jenter ler sammen mens de spiser pizza sammen i et kjøkken
ulike typer pizza og pizafyll på et pizzajern og en pizzastein

Pizzastål fra Ankarsrum

Oppgrader din vanlige ovn for å kunne gi varme som ligner en vedfyrt ovn med Ankarsrums bakestål og lag pizza med restaurantkvalitet hjemme. Stålet fungerer også utmerket til alle typer brød som har kort steketid med høyt antall grader og som stekeplate på utegrillen."

Høyde / tykkelse: 6 mm Bredde: 370 mm Dybde: 330 mm

Tilbehør til Ankarsrum

Les mer