Hopp over navigasjonen
En veggmontert Adax Cleo panelradiator og grønn plante i en vase

Adax – Skandinavias mest solgte varmeovn

Adax er en familiebedrift med base i Svelvik, Norge, som har levert innovative kvalitetsprodukter i over 70 år – helt fra den første stasjonære kjøkkenmikseren i 1948 til små varmeapparater og veggovner med termostater og Wi-Fi. I dag er Adax Skandinavias mest solgte varmeovnleverandør med deres mest solgte panelovnsserie Neo.

Se vårt utvalg av produkter fra Adax and følg varmeguiden deres under som hjelper deg med å finne varmeovnen som passer best til deg i henhold til romstørrelsen.

Grå Adax Neo panelovn på beige vegg

Varmeguide

Når du skal gå til anskaffelse av nye varmeovner, er det noen viktige faktorer som er viktig å ta med i beregningen før du bestemmer deg.

Adax tabellguide som viser hvor mange watt som trengs for å varme opp rom fra 2 - 31 kvadratmeter

Sjekk størrelse på rommet

Du bør ha oversikt over størrelsen på rommet, altså antall kvadratmeter og takhøyde, før du bestemmer deg for hvilken modell du skal ha. Dersom rommet er veldig stort kan det være lurt å ha flere ovner, slik at varmen blir fordelt utover via flere varme- kilder. I mildt klima skal man beregne ca. 60-70 watt per kvm, mens det kan være en fordel med opp mot 70-85 watt per kvm i kaldere klima.

Sorter etter
1–48 av 217 produkter.