Hopp over navigasjonen
En Acer notatbok på et bord

Jobb hjemmefra med Acer

Pandemien har gjort at stadig flere arbeidstakere jobber helt- eller delvis hjemmefra. Men hvordan skaper man det optimale hjemmekontoret, som ikke bare er ergonomisk korrekt, men som også inspirerer og motiverer deg? Her deler Acer noen av sine beste tips.

en sølvfarget Acer-laptop

1. En god PC

Velg en PC som passer dine behov. Acer Swift 3 lar deg både jobbe og underholdes på farten, takket være den lange batteritiden på opp til 11 timer. PC-ens design har en elegant metallfinish som er både slitesterk og iøynefallende. Med en ultratynn profil på 1,59 cm og en lett vekt på 1m2 kg er den enkel å ta med seg over alt.

En Acer-skjerm viser en grønn og gul åker

2. Bruk flere skjermer

Koble til en eller to skjermer til din bærbare PC for å få bedre arbeidsflyt og holdning. Gled deg over mer plass å fordele åpne vinduer på. Acers skjermer kommer med skarp FullHD 1080p oppløsning. Acer SA270Abi er en perfekt allround-skjerm for jobb, media og multimedia.

En hvit Acer-laptop på et hvitt bord på et hjemmekontor
3. Hold det digitale- og fysiske skrivebordet ryddig

For å beholde fokuset og få best mulig arbeidsflyt, anbefales det at du setter av 15 minutter hver uke for å holde ditt digitale og fysiske skrivebord ryddig. Flere verktøy kan hjelpe deg å finne de programmene og mappene som tar opp mye plass på PC-en, som du kanskje ikke har bruk for. Slett eller legg dem til på en ekstern harddisk for å frigjøre plass og øke hastigheten på PC-en.

en kvinne tøyer ut foran sin Acer laptop
4. Strekk deg

Det kan være litt kjedelig å gjøre strekkøvelser hjemme. Men strekking holder musklene fleksible, sterke og friske, og vi trenger den fleksibiliteten for å beholde bevegeligheten i leddene. I tillegg kan en 3-5 minutters strekkpause hjelpe deg å være mer produktiv når du jobber etterpå.

En bolle med kyllingsalat
5. Ikke hopp over lunsjen

Ta deg tid til lunsj. Studier har vist at arbeidstakere tar seg færre pauser når du jobber hjemmefra. Men om du hopper over lunsjen i den tro at det er mer effektivt, gjør du deg selv en bjørnetjeneste. Uten rett drivstoff til kroppen, blir du ukonsentrert og kan få spenningshodepine.

Anbefalte PC-er fra Acer:
   
   
   
   
   
   
   
Anbefalte skjermer fra Acer: