Hopp over Gå til navigering
Sonos One høyttaler (sort)
SONOSONEBK

1 596 Ekskl. mva.

Høyttaleren Sonos One lar deg oppleve fremtiden nå, med stemmestyring*. Nyt overraskende fyldig lyd, og velg mellom stemme- og manuell styring for all lyden din. Lag et kraftig stereosystem ved å koble sammen flere Sonos-høyttalere.
  • Kompakt trådløs høyttaler
  • Stemmestyring*
  • Musikkstrømming, multiroom

Opplev fremtiden nå med høyttaleren Sonos One, med utrolig stemmestyringsfunksjon* som lar deg velge favorittsangen, justere volumet eller endre spillelisten, kun ved å si hva du ønsker at høyttaleren skal gjøre. Du kan ta med deg Sonos One selv på steder der du vanligvis ikke får musikk, som på badet eller balkongen, takket være det solide designet som passer inn over alt. Koble sammen to Sonos One-høyttalere for kraftig stereolyd, eller koble flere Sonos-høyttalere sammen i hele huset for en unik multiroom-opplevelse.

Stemmestyring*: Holder du på å lage mat og hendene er skitne? Eller er du i dusjen, men volumet er for lavt? Styr Sonos One på en enkel måte, kun ved å bruke stemmen din. Sonos One har 6 innebygde mikrofoner som hører og gjenkjennerhvert eneste ord, uansett hvor i rommet du oppholder deg. Barna kan lett spørre om å få høre favorittsangen og synge med, og vennene dine kan hoppe over sanger på fest, kun med en stemmekommando - hvem som helst kan styre Sonos One. Du får til og med en bekreftelse på at kommandoen ble oppfattet og at Sonos One har hørt deg. Du kan også bruke Sonos-appen for å gi stemmekommandoer til høyttaleren - gi Sonos One beskjed om å hoppe over et sport, pause musikken, endre volumet, og mye mer. Bruks Sonos One for å sjekke nyhetene, trafikkforhold, og styr forskjellige enheter i sanntid. Sonos One blir bare bedre med tiden, da den oppdateres kontinuerlig med nye tjenester og funksjoner. (*Stemmestyring til Sonos støttes foreløpig ikke i Norden. Funksjonen aktiveres når den lanseres i din region. )

Touch-styring: Beskytt privatlivet når det er mye på gang i hjemmet ditt, og bytt til touch-modus, som slår av mikrofonen. Dermed kan du styre Sonos One med et enkelt trykk for å endre volum, eller sveipe for å bytte sang. For å være sikker på at mikrofonene er av har Sonos One LED-indikator, så du har full kontroll.

Sonos-appen: Styr Sonos One med den medfølgende appen for stemmestyring, og få kontroll på musikken fra smarttelefonen din med trådløs tilkobling. Lytt til radio, podcasts eller velg fra et enestående utvalg av populære strømmetjenester, som Amazon Music, Spotify, Apple Music, med mer.

Fleksibelt musikksystem: Koble to Sonos One-høyttalere sammen for kraftig stereolyd og legg til en subwoofer for bass, eller legg Sonos One til TV-ens Sonos Playbar eller Sonos Playbase for en heftig hjemmekinoopplevelse som virkelig imponerer.

Multiroom-løsning: Koble sammen flere Sonos-høyttalere og strøm forskjellig musikk i hvert rom, eller spill samme sang i flere rom samtidig. Du kan til og med styre volumet i hvert rom hver for seg, eller samlet.

Trueplay-innstilt: Takket være tilpasningsdyktig teknologi kan Sonos One-høyttaleren analysere akustikken i rommet og balansere lyden den leverer helt perfekt, slik at den er tilpasset rommets dimensjoner og interiør. Du kan også justere innstillingene manuelt for å passe ett spesielt rom, eller til og med flere rom.

Design: Sonos One er laget for å vises frem, og har et behagelig stilrent og moderne design som ikke forstyrrer helheten i hjemmet ditt.

Flere egenskaper:
- Kompatibel med AirPlay og AirPlay 2

Inkludert:
- Sonos One
- Strømledning
- Flat Ethernet-kabel
- Hurtigoppstartsguide
- Garantibevis

Modellbeskrivelse
Produkttype Multiroom
Modellnavn Sonos SONOSONEBK
Kan brukes med Smart-teknologi Ja
Smartkategori Smart lyd
Multiroom-system Sonos
Leverandørens ID SONOSONEBK
Tilkobling
Trådløs lydoverføring Ja
RF kommunikasjonsprotokoll Wi-Fi
Wi-Fi Ja
Nettverkstilkobling (RJ45) Ja
Programvare
Tilgjengelig app Ja
Navn på tilgjengelig app Sonos
Kompatibel med
Stemmestyring Ja
Virker med stemmestyring Apple HomeKit
Apple HomeKit kompatibel Ja
MESH kompatibel Nei
Krever abonnement Nei
Funksjoner og egenskaper
Innebygd spiller Nei
Design, form og plassering
Farge Sort
Kan monteres på vegg Ja
Krever autorisert installatør Nei
Kapasitet, forbruk og effekt
Drevet av Stikkontakt
Mål og vekt
Høyde (cm) 16.14
Dybde (cm) 11.97
Bredde (cm) 11.97
Total vekt (kg) 1.85