Hopp over Gå til navigering
Samsung Galaxy Note 9 smarttelefon (sort) 128 GB
SAMN9128GBBK

7 992 Ekskl. mva.

100+ På lager

Nyt total innlevelse med Samsung Galaxy Note 9. Smarttelefonen har en kantløst Infinity-skjerm, dobbelt kamera som tar skarpe og lyse bilder og S Pen, et praktisk redskap til både jobb og fest.
  • 6,4” Infinity-skjerm, S Pen
  • 12 MP dual kamera
  • 4000 mAh-batteri, 128 GB lagring

Samsung Galaxy Note 9 smarttelefon er utformet for å levere en oppslukende mobilopplevelse. Den store 6,4-tommers Infinity-skjermen er nesten kant- og rammeløs, og passer godt i lomma. Du får også med S Pen som åpner for hurtig notatagning og kreative tegninger på farta. Samsung Galaxy Note 9 er utstyrt med et bredt spekter av hendige og høytytende funksjoner for deg som krever mye fra din smarttelefon.

Infinity-skjerm
Nyt ekte innlevelse med den utrolige Infinity-skjermen, som har en oppløsning på 2960x1440 og en lekker overflate som fortsetter uten forstyrrelser. Den trykkfølsomme hjemknappen befinner seg der du forventer at den skal være, og de andre knappene dukker kun opp når du trenger den. Skjermen på 6,4 tommer passer perfekt i hånden din, takket være all-screen-teknologi som sørger for at du får mer skjerm uten at hele telefonen vokser av den grunn. Dessuten kan du dele opp skjermen og gjøre to ting samtidig: surf på nettet mens du sender SMS, eller se på film mens du leser e-post - med Samsung Galaxy Note 9 er det lekende lett å multitaske.

Kamera
Få skarpere, klarere og mer detaljerte bilder med et 12 MP dual kamera som leverer enestående resultater selv i de mest opplyste områdene og i de mørkeste skyggene. Og med enda raskere autofokus kommer du aldri igjen til å gå glipp av en gyllen fotomulighet. Smarttelefonen har også et 8 MP frontkamera, for kvalitetssikre selfies og gruppebilder.

S Pen
Slipp kreativiteten løs og skriv ned tankene i det de faller deg inn, selv når skjermen er lukket. Du kan også designe dine egne emojier og kommentere bildene dine på en ny og original måte, eller merke og understreke viktige punker i teksten. Med den trykkfølsomme S Pennen er det kun fantasien som setter grenser.

Vannbestandig
Smarttelefoni er blitt en del av hverdagen, og Samsung Galaxy Note 9 er utviklet for å tåle din hverdag. Enten du skal dykke ned til 1,5 meter eller dra på joggetur i regnet, så kan Note 9 være med deg der andre telefoner må kaste inn håndkleet.

Enestående kraft
Octa-core prosessor med 6 GB RAM gir kompromissløs kraft selv for de mest kravstore brukere, slik at du kan kjøre flere apper samtidig uten hakking eller forsinkelser.

Android 8.1 Oreo
Med Android 8.1 kan du gjøre flere ting samtidig, enten ved å veksle raskt mellom forskjellige apper, eller ved å dele skjermen og bruke to apper ved siden av hverandre. Smartvarsler lar deg tilpasse informasjonen du får fra appene dine, slik at du kan være sikker på at viktige varsler blir prioritert. Oreo beskytter enheten din fra malware og datatyveri med en sikkerhetsskanner i sanntid.

Dual SIM
Telefonen har plass til to nano-SIM-kort, slik at du kan sørge for å holde privat- og jobbsamtalene adskilt, uten å måtte bære rundt på flere telefoner.

Forbedret sikkerhet
Samsung Note 9 bryr seg om sikkerhet, og innholdet ditt er beskyttet av en fingeravtrykkleser og en ekstremt sikker iris-skanner - du velger det som passer deg best. Ikke bare er telefoninnholdet ditt sikrere, funksjonene gjør det også mer praktisk for deg i hverdagen.

Flere egenskaper:
- USB-C port for rask lading og datasynkronisering
- 4G LTE mobiltilkobling
- GPS/GLONASS geolokasjonstjenester
- Dual band WiFi-ac og Bluetooth 5.0

Modellbeskrivelse
Produkttype Smarttelefon
Type mobiltelefon Berøring
Merke Samsung
Modellnavn Galaxy Note 9
Farge Sort
Modell ID SM-N960FZKDNEE
Type SIM-kort Nano SIM
Dual SIM Ja
Operatørlås Nei
IP-klassifisering IP68 vanntett
Operativsystem og systemkrav
Operativsystem Android
Type operativsystem Oreo 8.1
Prosessor
Prosessorhastighet (GHz) 2.7
Antall prosessorkjerner 8
Kamera
Digitalkamera Ja
Kameraoppløsning (megapiksler) 12
Autofokus Ja
Maksimum blenderåpning 1.7
Videoopptak Ja
Opptaksoppløsning 4K (2160 p)
Sekundært kamera Ja
Sekundær kameraoppløsning (megapiksel) 8
Skjerm/display
Display Super AMOLED
Størrelse (tommer) 6.4
Skjermoppløsning (BxH i piksler) 2960x1440
Touch-skjerm Ja
Type touch-skjerm Kapasitiv
Lagring og minne
RAM (GB) 6
Internt minne (GB) 128
Kompatible minnekort Mikro SD
Maks. oppgradering minnekort 512
Tilkobling
3G Ja
4G Ja
Nettverk (4G) Ja
GPRS Ja
EDGE Ja
Bluetooth Ja
Bluetooth - versjon 5.0
NFC (Near Field Communication) Ja
Wi-Fi Ja
Wi-Fi Direct Ja
Tilkoblinger USB-C
USB-C 1x USB-C 3.0
3.5mm mini jack Ja
Funksjoner og egenskaper
Stereo lydutgang Ja
Musikkspiller Ja
Video-avspiller Ja
Høyttalertelefon Ja
Kalender Ja
GPS Ja
GLONASS Ja
Flymodus Ja
SMS Ja
MMS Ja
E-post Ja
Kapasitet, forbruk og effekt
Batteritype Litium-ion
Batterikapasitet (mAh) 4000
Mål og vekt
Høyde (cm) 16.25
Bredde (cm) 7.46
Dybde (cm) 0.85
Vekt (g) 195
Forpakningens innhold
Batteri Integrert
Lader Ja
Minnekort inkludert Nei
Tilkoplingskabel Ja
Pekepenn Ja