Hopp over Gå til navigering
Logitech MX Master 2S trådløs mus Bluetooth (sort)
LTMXMAS2SBL

622 Ekskl. mva.

Den trådløse musen Logitech MX Master 2S kommer med et design som passer perfekt inn i den høyre hånden din. Musen har naturlige konturer og en allsidig scroll for enkel navigering. Darkfield lasersensoren gir topp presisjon på alle flater.
  • Ergonomisk form, håndformet
  • Darkfield-sporing på alle flater
  • Justerbar via programvare

Den trådløse musen Logitech MX Master 2S kommer med et forbedret ergonomisk design og funksjoner som får musen til å føles som en naturlig forlengelse av din egen arm. Musens form er laget for å passe menneskets hånd perfekt for å gi maksimal komfort, selv etter lengre bruk. Presise kontroller, nøyaktig Darkfield-laser og dobbel trådløs tilkobling gjør musen perfekt for den som ønsker det lille ekstra.

Scrollehjul på toppen: Med scrollehjulet kan man få to nyttige funksjoner. Man kan enten rulle linje for linje med en beroligende, klikk-aktig tilbakemelding fra hjulet, eller klikke på hjulet for å la det flyte glatt over skjermen og ned på bunnen av siden på et øyeblikk.

Scrollehjul på siden: Med en optimal plassering for tommelen kan dette hjulet brukes til å navigere til venstre og høyre på større vinduer. Du kan også presse på hjulet for å fullføre ulike handlinger for å bevege deg gjennom ulike apper, maksimere vinduer eller bytte skrivebord. Tommelknappene lar deg bevege deg forover og bakover på nettsider, i dokumenter og annet.

Darkfield lasersensor: Den presise lasersensoren sørger for myke bevegelser på ulike flater, også på glass (min. 4 mm tykkelse). Sensitiviteten kan justeres fra 200 til 4000 dpi.

Logitech Flow: Med den nedlastbare Logitech Options programvaren (gratis) kan du bruke musen til å kopiere og lime inn tekst, bilder eller filer mellom opptil 3 ulike PC-er.

Dobbel tilkobling: DU kan koble musen til opptil tre PC-er samtidig ved å bruke Bluetooth- trådløs tilkobling og bytte mellom de ulike maskinene ved å bruke en spesifikk knapp. Du kan også koble Unfying-mottakeren til en tom USB-port på datamaskinen din. En mottaker kan støtte opptil 6 Logitech Unfying-enheter, noe som frigjør plass i USB-portene.

Batteri: Det innebygde, oppladbare Li-pol batteriet gir deg opptil 70 dagers bruk på en enkelt lading. Den kan enkelt lades opp ved å bruke den inkluderte Micro USB-kabelen. Tre minutters lading sørger for en full dags bruk.

Modellbeskrivelse
Produkttype Mus
Modellnavn Logitech MX Master 2S 910-005139
Produktserie MX
Leverandørens ID 910-005139
Tilkobling
Tilkobling Bluetooth; USB
Trådløs teknologi Ja
Type trådløs teknologi Bluetooth;RF
USB-port Ja
Funksjoner og egenskaper
Type sensor Laser
Ladedock Nei
Batterier Ja
Skrollhjul (mus) Ja
Vektjusterbar Nei
Kompatibel med
Plattformkompatibilitet PC; Mac
Ytelse
DPI (dots per inch) 200 - 4000
Design, form og plassering
Høyre/Venstre-hånds mus Høyre
Antall museknapper 7
Farge Sort
Mål og vekt
Høyde (cm) 4,84
Bredde (cm) 8,57
Dybde (cm) 12,60
Vekt (g) 145,00