Hopp over Gå til navigering
Jabra Speak 750 bærbar høyttalertelefon
203728

3 389 Ekskl. mva.

50+ På lager

Ta konferansesamtalene dine til nye høyder med Jabra Speak 750 bærbar høyttalertelefon. Det har full duplex-lyd, Microsoft Teams-kompatibilitet og krystallklar stemmegjengivelse i HD-kvalitet. Perfekt for musikk eller møter med opptil 6 deltagere.
  • Bluetooth/USB-forbindelse
  • Skype for Business-sertifisert
  • Full duplex-lyd, plug-and-play

Jabra Speak 750 bærbar høyttalertelefon gjengir stemmer i HD-kvalitet og tilbyr utmerket lydkvalitet til konferansesamtaler eller musikkavspilling. Den har et eksklusivt bærbart design, opptil 11 timers batteritid og en intuitiv plug-and-play-forbindelse som via Bluetooth eller USB lar deg koble deg opp mot bærbare PC-er, smarttelefoner eller nettbrett på sekunder. Dette gjør høyttalertelefonen ideell til både kontorbruk og jobbreiser. Mikrofonen med kulekarakteristikk oppfatter lyd like bra fra alle retninger og kan brukes til møter med opptil 6 personer. Ved å pare to Jabra Speak 750-enheter trådløst får du stereolyd, og du vil kunne arrangere møter for opptil 12 personer. Høyttalertelefonen er sertifisert for alle ledende plattformer, for eksempel Microsoft Teams og Skype for Business.

Full duplex-lyd
Høyttalertelefonen lar deg gjennomføre konferansesamtaler på mest mulig behagelig vis. Det har full duplex-lyd, noe som betyr at flere kan snakke samtidig uten at lyden faller ut.

Bærbarhet
Jabra Speak 750 høyttalertelefon er ideelt for deg som ofte er på farten takket være sitt lette, bærbare design og neopren-lomme. Høyttalertelefonen kan enkelt plasseres i PC-vesker og lar deg gjennomføre konferansesamtaler av høy kvalitet hvor enn du er. Enhver samtale kan gjøres om til et konferanseanrop i løpet av sekunder, og du er garantert gode lydopplevelser.

Mikrofon
Høyttalertelefonen er utstyrt med en mikrofon med kulekarakteristikk som oppfatter lyd like godt fra alle retninger. Med det kan flere delta i anrop samtidig.

HD-stemme
Kjennetegnet på gode konferansesamtaler er en lydkvalitet hvor det høres ut som om du befinner deg i samme rom som de andre deltagerne. Og det får du med disse høyttalertelefonene.

Inkludert i esken:
- Jabra Speak 750
- Jabra Link 370 USB-adapter
- Hurtigstartsguide
- Neopren-lomme
- Garantibevis

Modellbeskrivelse
Produkttype Høyttalertelefon
Modellnavn Jabra 7700-309
Produktserie Speak 750
Leverandørens ID 7700-309
Høyttaler
Antall høyttalere 1
Tilkobling
Bluetooth Ja
Maks trådløs rekkevidde (meter) 30
Tilkoblinger Bluetooth
Funksjoner og egenskaper
Microsoft Teams Ja
Skype for Business Certified Ja
Skjerm/display
Skjerm Nei
Design, form og plassering
Farge Sort
Kapasitet, forbruk og effekt
Gj.snitt spilletid fra batteri (timer) 11
Mål og vekt
Vekt (g) 301