Hopp over Gå til navigering
Coffee Queen Single Tower kaffetrakter
CQ1008316

19 996 Ekskl. mva.

5+ På lager

Sørg for at du alltid har nok deilig kaffe og varmt vann for dine gjester med kaffetrakteren Coffee Queen Single Tower, som har rask tilbereding, enorm kapasitet og termosstasjon. Godkjent av ECBC og anbefalt av Norsk Kaffeinformasjon.
  • 9000 Watt, 230 V
  • Trakter 5 liter på 7 minutter
  • Automatisk vannfylling, termosstasjon med kran

Sørg for å aldri mer ha problemer med å gå tom for kaffe eller varmt vann ved spesielle anledninger med kaffetrakteren Coffee Queen Single Tower med termosstasjon, kran for tevann og automatisk vannfylling.

Hurtig tilbereding: Lag opptil 5 liter herlig kaffe på kun 7 minutter med den kraftige 9000 Watts motoren. Kaffetrakteren sier ifra når kaffen er klar. Traktevolumet kan justeres på enkelt vis foran på kaffetrakteren.

Termosstasjon: Termosstasjonen sørger for at temperaturen kun faller med én grad celsius i timen, slik at kaffen holder seg varm i lang tid fremover. Stasjonen har en praktisk kran, tube som indikerer kaffenivået og integrert bærehåndtak for lettere håndtering.

Tevannbeholder: Takket være tevannbeholderen kan du servere både kaffe og varmt vann med én enkelt enhet.

Kraner: Både termosstasjonen og tevannbeholderen har kraner for lettvint servering.

Timer: Du kan stille inn når trakteprosessen skal starte ut ifra dine behov, slik at du har kaffen klar til akkurat riktig tidspunkt.

Skjerm: Kaffetrakteren har en liten skjerm i front. Du kan velge å bruke hele eller halve traktekapasiteten.

Automatisk vanntilkobling: Takket være automatisk vanntilkobling får du vannet direkte i vanntanken, slik at du ikke trenger å fylle på manuelt.

Denne kaffetrakteren er godtkjent av European Coffee Brewing Centre (ECBC) og anbefales av Norsk Kaffeinformasjon.

Inkludert:
- 1 stk serveringsstasjon
- 1 stk vanntilkoblingsslange