Hopp over navigasjonen
Samfunnsansvar_1920x320

Samfunnsansvar

Vi i Elkjøp har over tid tilegnet oss mye kunnskap om teknologi og hvordan det kan bidra til en bedre hverdag. Samtidig kan mangel på kunnskap om og tilgang til digitale verktøy føre til at enkelte grupper faller utenfor samfunnet. En stor del av vårt samfunnsansvar er derfor å bidra til at færre faller utenfor på grunn av digitalt utenforskap. 

Elkjøpfondet bekjemper digitalt utenforskap​

Vår visjon er at vi skal hjelpe alle til å ha nytte og glede av fantastisk teknologi. Mange tar det som en selvfølge å ha tilgang til teknologi i hverdagen, men det finnes grupper som hindres fra å delta fult ut i samfunnet fordi de mangler digitale verktøy eller kompetanse. Derfor etablerte vi i 2017 Elkjøpfondet. Fondet skal øke bevisstheten om utfordringene, bygge kunnskap om løsningene og støtte prosjekter og lokallag som gir enda flere tilgang til teknologiens fantastiske verden. Kjenner du et prosjekt som fortjener støtte? Les mer og søk her!

Våre hjertesaker​

I tillegg til arbeidet vi gjør med Elkjøpfondet, støtter vi i Elkjøp en rekke veldedige formål som er viktige for oss og som samsvarer med våre verdier. Gjennom året er vi blant annet med på #Fotballtrøyefredag og den internasjonale barnekreftmåneden, i tett samarbeid med Barnekreftforeningen