Les mer om grill, og oppdag våre mange grillartikler:

 • Inspirasjon til utekjøkkenet
  Inspirasjon til utekjøkkenet
  Vi har lange og lyse somre her i nord, og vet å utnytte sesongen maksimalt. Og hva er da bedre enn å kunne både lage og spise mat utendørs? Her får du inspirasjon til hva du trenger til utekjøkkenet du drømmer om.
  Se mer ...
 • Slik rengjør du grillen
  Slik rengjør du grillen
  Rengjøring av grillen trenger ikke å være så vanskelig og tidskrevende som det kan virke som. Med det riktige utstyret og et par triks på innerlommen er det både enkelt og effektivt – og bidrar dessuten til at grillen din holder lenger.
  Se mer ...
 • Grill året rundt med en bordgrill
  Grill året rundt med en bordgrill
  Drømmer du om å kunne grille året rundt og å kunne ta med deg grillen inn når høsten kommer? Da er en bordgrill det perfekte valget for deg. Behold grillfølelsen og utforsk en rekke praktiske funksjoner.
  Se mer ...
 • Røkt mat på grillen med en smoker
  Røkt mat på grillen med en smoker
  Med en smoker kan du lære deg kunsten å røke mat på grillen. Røkt svin, laks eller fugl - det finnes mange muligheter. Opplev den unike smaken fra røkt mat.
  Se mer ...
 • Guide - velg rett grill
  Guide - velg rett grill
  Det finnes en mengde griller å velge mellom på markedet i dag, og like viktig som merke og modell er spørsmålet om hvilken type man skal velge. Er den klassiske kullgrillen det riktige valget for deg, eller vil den populære gassgrillen dekke grillbehovet? Hvilke muligheter gir den praktiske elektriske grillen som ikke kull og gass dekker? På denne siden ser vi nærmere på de ulike typene og hvilke fordeler hver type har.
  Se mer ...