COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Forbedre sikkerheten i hjemmet med Yale Doorman

Glem jakten på nøkkelknippet med Yale Doorman, låsen fra fremtiden. Den smarte låsen er utrolig lett å installere og bruke, og ikke minst meget sikker!

Enkelt

Gjør livet litt enklere. Blås i leteaksjonen etter nøklene og lås heller opp ytterdøren med en sifferkode. Med Yale Doorman kommer du deg alltid inn. Og aktiverer du automatisk låsing kan du også være sikker på at ytterdøren alltid er låst.

Trygt

Med Yale Doorman får du full kontroll over hvem som har tilgang til hjemmet ditt - rett fra mobilen. Med en digital lås som kommuniserer med smarttelefonen din ser du alltid hvem som har kommet hjem og om døren er låst. Du kan til og med låse opp og slå av boligalarmen samtidig.

Behagelig

Lag midlertidige koder for gjester - eller slipp dem inn fra mobilen selv om du ikke er hjemme. Dermed kan du gå tur med hunden, dra på joggetur eller spille fotball med kameratgjengen uten å måtte holde styr på nøklene dine. Du kan til og med lage tidsstyrte koder - praktisk for eksempel om du har rengjørere som kommer jevnlig, til samme tid.

Bilde av Yale Doorman

Installer Yale Doorman selv

Yale Doorman er utviklet slik at den gjennomsnittlige gjør-det-selv-entusiasten kan installere låsen. Alle delene du trenger for komplett installasjon er inkludert i pakken.

Yale Doorman er en godkjent lås

Yale Doorman er den første og per august 2018 eneste elektroniske boliglåsen som er godkjent av FG.

 Yale Doorman låser seg automatisk

Automatisk låsing

Ved å aktivere automatisk låsing vet du at døren alltid er låst. Du kan også alltid åpne døren med sifferkoden din, nøkkelbrikken eller appen på din smarttelefon.

Lag tidsstyrte koder med Yale Doorman

Tidsstyrte koder

Tidsstyr utvalgte koder og nøkkelbrikker, slik at de kun kan brukes på visse dager og til gitte tidspunkt. Tjenesten krever oppkobling mot Verisure.

Lag midlertidige koder

Døgnkoder

Lag midlertidige døgnkoder for å gi tilfeldige besøkende adgang. Koden slettes automatisk etter 24 timer.

Lang batterilevetid

Batteriene i Yale Doorman varer normalt i ett år. Når batteriet er i siste måned vil låsen automatisk gå i lås. Men selv om du skulle være uheldig og gå glipp av varselet kan du likevel starte opp låsen fra utsiden med et vanlig 9 volts-batteri. Dermed kommer du deg inn selv om låsen er tom for strøm.

 Yale Doorman passer de fleste ytterdører

Yale Doorman passer de fleste ytterdører

For at Yale Doorman skal passe ytterdøren din uten justeringer bør din nåværende lås oppfylle kravene som er avbildet her.

Les mer om: