COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Xiaomi Mi 11 i tre versjoner ved siden av hverandre

Xiaomi Mi 11

Med et hovedkamera på 108 MP, doble høyttalere fra Harman Kardon, samt ledende Qualcomm® Snapdragon™ 888-prosessor, markerer denne mobilen fra Xiaomi seg. Den lekre skjermen utmerker seg ved høy oppdateringsfrekvens, skarphet og klare farger. Og noe helt for seg selv – du får én gratis skjermreparasjon innen 12 måneder fra kjøpsdagen.

 Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 og kameraet

Mi 11 er laget for filmelskere. Xiaomi har kombinert ekstraordinær hardware med avansert filmsoftware for å kunne tilby en rekke utrolig kreative og fremdeles brukervennlige video-funksjoner.

Kameraer i studiokvalitet

Hovedkameraet i Mi 11 er på intet mindre 108MP – et vidvinkelkamera med OIS-funksjon. Du får i tillegg et ultra-vidvinkel-kamera på 13MP med et synsfelt på 123 grader, samt et 5 MP telemakro-kamera. På forsiden får du et selfiekamera på 20 MP.

One-Click AI gir deg fete effekter

Takket være nye filmeffekter i kameramodus, kan enhver utmerke seg som en regissør. Bruk One-Click AI for å gjøre videoene dine til filmiske mesterverker, med effekter som Magic Zoom, Freeze Frame og Parallel World.

Ultra Night Video

Ved hjelp av funksjonen Ultra Night Video kan du få tydeligere og lysere nattvideoer. Her bruker kameraet kunstig intelligens i sanntid for å redusere bildestøy og forbedre lysstyrken.

Videoer i HDR10+

Ta opp videoer med større skarphet og få med alle lyse og mørke detaljer. Når du filmer med HDR10+, får du et resultat som er nærmere slik øynene dine oppfatter virkeligheten.

Tre ganger nattmodus

Mi 11 forbedrer lyset og reduserer overeksponering, og utvider fotograferingen om natten til å omfatte tre kameraer. Det skjer for å møte alle dine behov for nattfotografering. Det er til og med nattmodus i selfie-kameraet.

AI Erase 2.0

Den avanserte AI-algoritmen Erase 2.0 fjerner uønskede objekter og linjer. Gjør bildene dine så perfekte som du ser det for deg.

 Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 og den indre styrke

Ta et skritt inn i fremtiden. Opplev ytelsen som du kjenner fra flaggskipsmodellene, men denne gangen får du den fra Xiaomi Mi 11. Styrken kommer fra prosessoren, og du kan tydelig merke den på skjermoppdateringsfrekvensen. Du får også støtte av 5G-nettverket, mulighet for to 5G SIM-kort og en forbedring av Wi-FI 6-opplevelsen.

Prosessoren

Den ledende Qualcomm® Snapdragon™ 888-prosessoren, som er bygget med 5nm prosessteknologi, leveres med fullt oppgradert CPU-, GPU- og AI-ytelse, noe som gjør den til en av de sterkeste prosessorer i 5G-æraen.

Batteriet

Mi 11 gir deg et stort batteri i Xiaomi-telefonen ellers slanke og lette design. Batteriet er på 4600mAh og har også støtte for 55W kablet turbolading, 50W trådløs turbolading og 10W omvendt trådløs lading.* Det tar kun 45 minutter å nå 100% med 55W kablet turbolading og 53 minutter med 50W trådløs turbolading **.

*Den trådløse 50W turboladeren selges separat.
** Data er hentet fra Xiaomi-laboratorier.

 Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 og den kompromissløse skjermen

Dette er mobilen med den tilnærmet perfekte skjerm, og den gir overlegen skarphet, farge og flyt. Mi 11 satte 13 nye rekorder og ble belønnet med en vurdering på A+ fra DisplayMate, en av de mest pålitelige skjermanmelderne i verden.

Utrolig oppløsning og høy oppdateringsfrekvens

Skjermen gir deg fantastisk skarphet med WQHD+, som er en ultrahøy oppløsning (3200x1440 piksler). Du vises flere detaljer, og du kan også se videoinnhold med høy oppløsning.

Oppdateringsfrekvensen i skjermen er på opp til 120 Hz. Det sikrer deg en skjermopplevelse med god flyt, spesielt når du gamer. AdaptiveSync-funksjonen velger automatisk den best egnede oppdateringshastighet til det du sitter med, hvilket gir et mer flytende resultat, samtidig som at strømforbruket optimaliseres.

12 måneders skjermgaranti

Alle som har kjøpt en Mi 11 fra en av Xiaomis offisielle forhandlere, kan få én gratis reparasjonsservice på en knust eller ødelagt skjerm innen 12 måneder fra kjøpsdato. Dette gjelder for kjøp mellom 15. mars 2021 til 14. juni 2022.

Se også vilkår og betingelser for skjermgaranti