Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
iGrill - et trådløst steketermometer fra Weber

iGrill - et trådløst steketermometer fra Weber

Med iGrill steketermometer fra Weber gjør du grillingen både enklere, smartere og mer praktisk. Få kontroll på kjøttets kjernetemperatur og oppnå perfekt resultat hver eneste gang.
iGrill

Perfekt resultat med iGrill

Rett steketid er hemmeligheten bak ethvert vellykket grillmåltid,og med iGrill har det har aldri vært enklere å vite når du skal ta maten av grillen. Plugg det trådløse steketermometeret i kjøttstykket du ønsker å overvåke, og følg med på appen mens du underholder gjestene. Bli festens grillkonge og imponer gjestene med de lekreste retter.

iGrill

Gratis App

iDevices Connected appen er tilgjengelig for gratis nedlastning i App Store og Google Play Store. Velg mellom en rekke forhåndsinnstilte kjøttyper og stekegrader, eller lag dine egne favoritter. En alarm vil varsle deg når ønsket kjernetemperatur er oppnådd. iGrill er kompatibel med iOS (versjon 7 eller nyere) og Android-enheter med Bluetooth 4.0 (versjon 4.3 eller nyere).

iGrill

iGrill Mini

iGrill Mini er et lite, kompakt steketermometer, som via Bluetooth gir deg beskjed når kjøttet har oppnådd ønsket temperatur. Appen gir deg en mengde funksjoner å velge blant slik at du alltid får et sikkert resultat. Det har aldri vært enklere å steke kjøtt!

iGrill

iGrill 2

iGrill2 har innebygd Bluetooth med 50 meters rekkevidde og gir deg varsler på smarttelefonen når kjøttet er ferdig. iGrill2 kommer med hele to termometre så du kan steke flere stykker kjøtt samtidig!

iGrill

iGrill 3

iGrill3 er den nyeste versjonen av Webers steketermometere, og har både forbedrede funksjoner, rekkevidde og målere. Med iGrill 3 har du det beste av funksjoner samlet i et lite og praktisk steketermometer som kan festes rett på din Weber-grill.