Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Elkjøp Glasmagasinet

De store vindusflatene lyser opp fortauet i den kalde vinterkvelden. Gardinene trekkes fra og de tindrende barneøynene fylles med drømmen om vakre dukker med sirlige korketrekkere og nydelige kjoler. Elektriske tog snirkler seg av gårde fra det ene vinduet og over til neste. Vinduene på Glasmagasinet har vært med på å skape drømmer siden 1862. 155 år senere flytter Elkjøp endelig inn i de ærverdige lokalene og blir en del av Oslo Sentrum igjen etter mange år borte.

"Det aller siste innenfor teknologi.

De aller siste nyhetene og de aller råeste produktene vil du alltid finne på Glasmagasinet."

Jaan Ivar Semlitsch, Konsernsjef Elkjøp Nordic

Åpningsfesten

Det syder i butikken. Det er en sitrende, summende stemming. Det lyser i spente og opprømte fjes og varehussjef Ove Viken tripper lett nervøst rundt. Er alt klart? Kommer køen til å bli så lang som vi har drømt om? Vil dagen stå til alles forventninger?

Så skjer det. Alle teller ned. Jubelropet vokser og applausen stiger. Og inn kommer de. De aller første som får se butikken. De første kundene. De vi har ventet på i flere uker. De strømmer inn og Ove kan puste lettet ut.

For køen går faktisk rundt hele kvartalet. Den snor seg rundt hushjørnet og langt nedover neste kvartal. Den bukter seg som en slange rundt Glasmagasinet og inn slipper man bare i puljevis. Butikken som så lenge bare var tegninger har blitt virkelighet og nå fylles hver avdeling opp med helt ekte mennesker. Kunder som lar seg imponere av de store skjermene med kjøleskap og steketopper på. Kvinner og menn som endelig får se hva vi har jobbet med så lenge.

Og mens Ove går rundt og tar inn alle inntrykkene jobber en imponerende gjeng rundt ham. For på denne dagen var alle her. Og alle hadde ett mål for øyet; å gi alle kundene våre en helt unik opplevelse i en helt unik butikk.

Og Ove -ja han kan si seg mer enn fornøyd. For nå er Elkjøp endelig tilbake i Oslo sentrum!

Glasmagasinet - Vårt helt nye konsept

Vårt helt nye konsept

Det ligger mye historie i det gamle varemagasinet. Alle som noen gang har bodd i Oslo har et forhold til huset. Til fasaden. De høye vinduene og de imponerende søylene. Men en helt ny elektronikkbutikk har ikke søyler. Helt nye butikker har ikke et historisk sus. De ser fremover. Inn i alt det nye!

Således også vår. Med det helt nye City-konseptet lanserer vi en butikk så langt fra nostalgi som man kan komme. I et rent og enkelt skandinavisk design presenterer vi en butikk helt utenom det vanlige. Her finner du ingen store hvitevarer utstilt, men via digitale løsninger kan du se, bli veiledet og bestille ditt nye kjøleskap eller din nye stekeovn på vei hjem fra jobb. Og etter noen dager kommer varene hjem til din utgangsdør – helt kostnadsfritt selvsagt.

Glasmagasinet - Vårt helt nye konsept

Kjøkken i sentrum

Vi har en helt unik kjøkkenutstilling og med den sentrale beliggeneheten kan du komme innom og tegne opp ditt nye kjøkken i lunsjen eller på vei til trikken etter endt arbeidsdag. Ingen lange køer ut av sentrum, ingen eviglange ruter gjennom enorme varehus og ingen kostnad for vår hjelp og ekspertise. Bare veldig praktisk. Men det stopper ikke der... Hos Elkjøp på Glasmagasinet har vi så mye mer å by på!

Glasmagasinet - en unik gaming oase

En unik Gamingoase

I et avgrenset, eget område får du alt du ønsker deg fra den store gamingverdenen! Med lavere bord og gode stoler føler du deg nesten som hjemme. Her kan du game alene eller mot andre i butikken, diskutere spill eller computere med våre eksperter eller bare ta en titt på alle nyhetene som stadig kommer inn i butikken. Eller kanskje du ønsker deg en SuperMario-sopp eller noen andre effekter fra favorittspillene dine? Vi har det. I butikk!

I tillegg har vi lagt opp til at du kan kjøpe komponenter til din datamaskin direkte fra våre hyller. Går noe i stykker eller ønsker du å utvide maskinen du allerede har, har vi delene du trenger – uten ventetid. Og våre folk hjelper deg selvsagt gjerne slik at du får den beste gamingopplevelsen på din maskin.

Glasmagasinet - serviceområdet

Serviceområdet

En av mange ting som skiller denne butikken fra andre Elkjøp-butikker er det store serviceområdet vi har etablert. I det samme delikate designet som resten av butikken finner du kasser, KnowHow, Collect@Store og In-store-repair. Her får du all den hjelpen du trenger, samlet på ett sted. For hos oss skal servicen telle. Vi skal være der du er – når du er der. Vi skal hjelpe deg med din knuste skjerm eller det du fant på nett i lunsjen og gjerne ville ha med en eneste gang. Vi skal sette opp den nye PC-en for deg eller gi deg all den hjelpen du trenger for å få innstallert DAB+ i bilen eller ny oppvaskmaskin på kjøkkenet.

Alt i alt – vi skal være din aller beste venn når du trenger noe nytt eller trenger hjelp med det du allerede har.

Other

Apple Shop-in-shop

Hos oss møter du de som kan alt om Apple. De er ansatt av Apple – for Apple. Dette er ekspertene som gjør det lettere for deg å velge rett produkt blant alt vi har utstilt. Og vi har alt! Så fort varen er lansert finner du den i vår butikk på Glasmagasinet. Du kan se på, kjenne på og få opplæring. Du kan se hvordan alle Apple-produktene snakker sammen og gjør hverdagen din enklere.

Vår Shop-in-shop på Glasmagasinet er den største vi har. Her har vi plass til individuelle bord for hver produktgruppe. I tillegg har vi satt opp et bord som tydelig viser hvordan produktene interakterer sømløst med hverandre.

Velkommen til en unik og eksklusiv Apple-opplevelse, midt i Elkjøp-universet!