Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Beko vaskemaskin toppbilde

Fire gode grunner til å velge vaskemaskin fra Beko

Det er med god grunn at Beko er en av hovedpartnerne til FC Barcelona. Og her har du minst fire gode grunner til å velge vaskemaskin fra Beko – til deg og familien.

Beko er kanskje ikke så kjent i Norden ennå, men de er en av de aller største hvitevareprodusentene i Europa, og nummer én i UK. Beko er prisgunstig og tilbyr funksjoner som du ofte finner i dyrere vaskemaskiner, i tillegg til andre unike finesser. Beko vaskemaskiner gir god verdi for pengene.

Under er fire gode grunner til å velge Beko vaskemaskin til deg og din familie.

 
Sammenlign
Ikke tilgjengelig
Utgått produkt 
  • Kapasitet: 8 kg
  • Sentrifuge: 1400 o/min
  • HomeWhiz-app, skjerm
Les mer om Beko vaskemaskin EWTV8716XS2PT
Allergener bilde

1. Vasker 99,9% fritt for de fleste allergener

Den siste tiden har tydeliggjort viktigheten av gode vaskerutiner. Da er det godt å vite at Bekos Hygiene+ er effektiv mot pollen og bakterier på alle vasketemperaturer.

Tester gjort av British allergy fundation viser at ved Hygiene+ programmet på 60 grader fjerner 99,9% av de fleste typer allergener, 98,8% av pollen og 97,7 av bakterier i tøyet, noe som gir Bekos vaskemaskiner «approved by UK Allergy»-godkjenning.

Det de færreste tenker på, er derimot at en viktig forutsetning for et godt vaskeresultat er at selve maskinen holdes ren. Derfor har Beko et eget DrumClean-program – da brukes steamfunksjonen til effektiv rensing av selve trommelen i maskinen, forteller Werner Sølsnes, produktspesialist på vaskemaskiner hos Beko.

SteamCure

2. SteamCure: Bedre flekkfjerning og mindre stryking

StreamCure er også en funksjon som gir disse vaskemaskinene «superkrefter» til å bekjempe for eksempel jord og grønske etter iherdig innsats på fotballbanen.

– SteamCure kan aktiveres før vanlige vaskeprogrammet, slik at vanskelige flekker løses bedre opp før vaskeprosessen. Det gir et langt bedre vaskeresultat, sier Sølsnes.
I skjorteprogrammet brukes derimot steamfunksjonen til slutt:

– Det gir mindre behov for stryking av skjortene etter vask. Det er slike ting som gjør hverdagslivet enklere, poengterer Sølsnes.

Beko fjerner hundehår

3. Fjerner katte- og hundehår

Bekos innovative program for fjerning av dyrehår gjør disse vaskemaskinene til alle dyrevenners favoritt.

– Maskinen bruker smarte algoritmer for å styre trommelbevegelser og ekstraskyllinger, slik at mest mulig av dyrehårene fjernes. Dette er et tilleggsprogram som kan velges til de fleste hovedprogrammene, forklarer Werner Sølsnes.

Beko Gore Tex

4. Tar vare på GoreTex

Med norgesferie i sikte, er det trolig bare å pakke med GoreTex-tøyet i år. Men mange er forsiktige med å vaske skallbekledningen sin. Reduserer ikke det membranens pustende og vannavisende egenskaper?

– Beko har eget GoreTex-program. Tester har dokumentert inntil dobbelt så lang levetid på tøyet. Her gir sensorkontroll og skånsomme trommelbevegelser med maksimalt 80 omdreininger i minuttet det beste resultatet, forklarer Sølsnes.

Alle våre vaskemaskiner fra Beko:

Ingen produkter er tilgjenglig

Beko liten vaskemaskin EWTV7716XS2PT
 
173915
4 487
Outlet-vare fra kr 3 140
 
 
  • Kapasitet: 7 kg
  • Sentrifuge: 1400 o/min
  • HomeWhiz-app, skjerm
  
  
 
Beko vaskemaskin EWTV7716XS3PT
Forventet lagerdato 29.10.2021  
Forventet lagerdato 29.10.2021  

  • Kapasitet: 7 kg, slankt design
  • 1400 o/min, dampfunksjon
  • HomeWhiz Bluetooth-app