Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Toppbanner

Best i test - TV

Magasiner og nettsteder som Lyd og Bilde, Dinside.no, Tek.no og EISA kårer de beste TV-ene. På denne siden finner du TV-ene som blir testet, anbefalt og utpekt til best i test av ekspertene.
9,5/10 tek.no - Imponerende

Samsung Q950TS 8K-UHD QLED-TV

«Den beste TV-en fra Samsung noensinne!» – Tek.no 30.8.20. Artikkelen sier videre:

 • "Alt i alt er det lite å sette fingeren på med Q950. Det er desidert den beste LCD-skjermen vi har testet, og som allrounder er den også kanskje den beste TV-en på markedet"
 • "Gnisterende bildekvalitet”, "Rått design – spesielt om du henger den å veggen" og "Gjør en meget god jobb med å oppskalere lavere oppløsninger"

Finnes i 65", 75" og 85" størrelse

LG Gallery GX - Anbefalt lydogbilde.no

LG GX Gallery OLED 4K UHD OLED-TV

"LGs nye OLED-TV er skreddersydd for veggmontering. I tillegg ser den uforskammet lekker ut!!" – lydogbilde.no 22.6.20. Artikkelen sier videre:

 • "LG OLED GX leverer superb bildekvalitet over hele linja, med en glimrende skarphet, kontrast og fargegjengivelse. I tillegg ser den ut som et smykke på veggen!"
 • "LG OLED65GX er definitivt en av de lekreste OLED-TV-ene vi har testet til nå. Den har et spesialdesignet veggfeste og smarte løsninger som gjør at den passer perfekt på veggen

Finnes i 55'' og 65'' størrelse

Samsung Q80 - Anbefalt Lydogbilde.no

Samsung Q80T 4K-UHD QLED-TV

«Skarpladd kontrast-kanon» – lydogbilde.no 28.5.20. Artikkelen sier videre:

 • "Samsungs nye QLED-TV Q80T byr på masse utstyr og suveren bildekvalitet til en fornuftig pris. Kan dette være det beste TV-kjøpet fra Samsung i år?"
 • "Samsung-skjermen serverer en skarp og kontrastrik bildeopplevelse som kommer tett på high-end modellene, til en langt mer oppnåelig pris. Et glimrende kjøp!

Finnes i 49'', 55'', 65'', 75'' og 85'' størrelse

Test Sony A85 Oled-TV - Anbefalt Tek.no

Sony A85-Serien 4K-UHD OLED-TV

«Sonys billigere OLED imponerer!» – Tek.no 13.6.2020: Artikkelen sier videre:

 • «Sony har laget gode OLED-TV-er i flere år allerede. Sony KD-65A85 føyer seg inn i rekken av disse, og tillegg denne nye serien en del billigere enn foregående OLED-modeller fra selskapet. Selv om rett over 30 000 kroner fortsatt er mye penger for en 65 tommer. Men for pengene får du mye krutt fra Sony med denne modellen. Bildekvaliteten er det lite å utsette på, hvor spesielt fargene i bildet er helt superbe etter kalibrering.»
Finnes 55" og 65'' størrelse
Spesielt anbefalt - Lyd og bilde

Samsung Q800R 8K QLED-TV

«Samsungs 8K-TV er gnistrende god!» – lydogbilde.no 18.5.20. Artikkelen sier videre:

 • "Samsung Q800T leverer svært høy bildekvalitet, der det selvfølgelig er 8K-skarpheten som imponerer aller mest. I tillegg er både kontrast og svartnivå meget overbevisende.."
 • "Samsung Q800T ser kanskje litt tam ut på utsiden, men under panseret glinser det av  svulmende video-muskler. Foruten et sylskarpt 8K LCD-panel, har den også direkte LED-baklys med lokal dimming, pluss et Ultra Black filter som gjør skjermglasset supermatt, uten plagsomme speilbilder.

Finnes i 65'', 75'' og 82'' størrelse

Samsung The Frame - Anbefalt Lyd og bilde

Samsung The Frame 2020 4K UHD QLED-TV

"Med nytt, topptrimmet bildepanel har Samsungs design-TV fått en skikkelig kontrast-boost!" – lydogbilde.no 1.5.20. Artikkelen sier videre:

 • "Stramme estetiske linjer og utskiftbare rammer gjør The Frame til en meget diskré og interiørvennlig TV. Den nye Dual LED-teknikken sørger for betydelig sprekere bildekvalitet."
 • "Samsung The Frame har lenge vært en av våre favoritter når det gjelder design og brukervennlighet, og med siste nyvinning på panelfronten (Dual LED) har også bildekvaliteten blitt riktig god.

Finnes i 32'', 43'', 50'', 55'', 65'' og 75'' størrelse

Sony XH95-serien UHD-TV

Sony XH95-Serien 4K-UHD TV

«Med XH95 tar Sony oss for alvor inn i 2020 med overlegen TV-kvalitet. Og det fra LCD!» – lydogbilde.no 19.04.20: Artikkelen sier videre:

 • «Glimrende kontrast fra LCD! Virkelig bra svartnivå, også i mørkt rom. Fargene er eksemplariske rett ut av esken, og lysstyrken fabelaktig. Flott innsynsvinkel. God brukervennlighet og smart-TV-funksjoner.»
 • «Med både dypt svartnivå, en bråte med detaljer, ytterst få artefakter, og HDR-effekter med skikkelig trøkk i! Legg til en tilnærmet perfekt fargegjengivelse, og det er alle grunner til å ha denne TV-en høyt oppe på listen»
Finnes i mange størrelser. 49'', 55", 65'', 75'' og 85''

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: