Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Elkjøp Trade-In

Lever dine gamle produkter hos Elkjøp, og få rabatter på ditt neste kjøp!


Gamle smarttelefoner nettbrett og PC-er er gyldig valuta hos Elkjøp! Lever dine gamle produkter, og få rabatter du kan bruke på ditt neste kjøp hos Elkjøp. Dette er en enkel og smart måte å resirkulere gamle enheter på, og du får nye enheter til en lavere pris samtidig som du tar vare på miljøet.


Slik fungerer Trade-InSjekk verdien

Sjekk verdien til det gamle produktet ditt ved hjelp av widgeten nedenfor.Besøk din nærmeste Elkjøp-butikk.

Ta med deg dine gamle produkter til Elkjøp. Vi sjekker tilstanden til produktet, og registrer verdien du kan få i rabatt.Oppgrader enheten din.

Du vil motta rabatt for verdien av produktet du leverte ved neste kjøp hos Elkjøp.

Sjekk verdien av ditt gamle produkt.
Trade-In + RENEW IT = ❤


RENEW IT er en produktoppgraderingstjeneste hos Elkjøp som gjør det mulig å oppgradere til et nytt og bedre produkt til en rimelig månedspris.

Bruk rabatten du har fått fra Trade-In til å redusere månedsprisen til RENEW IT. Rabatten du har fått fra Trade-In vil da bli distribuert over de resterende månedene.

Les mer om RENEW IT.

Dine gamle enheter kan fortsatt komme til nytte for mennesker i andre deler av verden. Ved hjelp av anerkjente europeiske partnere vil så mange som mulig av innbyttede enheter finne et nytt hjem for gjenbruk andre steder.

Hvis et apparat er såpass skadet at det ikke kan repareres, vil så mange som mulig av komponentene bli resirkulert eller brukt som reservedeler. Et godt eksempel: to identiske modeller av et produkt kan bli brukt for å lage et fungerende apparat som kan brukes av andre.

En prosess helt i tråd med det europeiske WEEE-direktivet.

Når enheten byttes inn blir den sjekket mot en internasjonal database ved navn Checkmend for å sikre at den ikke er rapportert som stjålet.

Enheter med aktiveringslås kan ikke brukes på nytt. Alle aktiveringslåser må fjernes før enheten byttes inn.


Hvordan låser jeg opp eller avregistrerer enheten min?

Enheten må låses opp fra skytjenester i forkant av innbytte. Hvordan dette gjøres kan du lese ved å besøke:


Slett enheter fra Find my iPhone

Bli kvitt Apple Activation Lock

Tilbakestill din Android-enhet


Kan jeg få tilbake min innbyttede enhet hvis jeg ombestemmer meg?

Hvis varen din ikke er registrert i vår Trade-In-kalkulator, så har vi per dags dato ikke mulighet for det. Men Trade-In-programmet oppdateres hele tiden med nye varer, så vi anbefaler å følge med regelmessig.


Hvordan håndteres mine personlige data?

Pass på å sikkerhetskopiere dine data før innbytte slik at du ikke mister noe av verdi. Alle innbyttede enheter gjennomgår en sikker formateringsprosess hvor alt av data slettes.

Når vil jeg motta betalingen for min innbyttede enhet?

Når produktverdien er bestemt i en av våre butikker, vil du motta beløpet i det varen byttes inn.

Bruk vår Trade-In-kalkulator og se hvor mye du kan få for produktet. Vennligst merk at den endelige verdien vil bli bestemt etter at tilstanden til enheten er kontrollert i en av våre butikker.

Bærekraft, ansvar og miljøvennlighet er hjørnesteinene til Elkjøp og tjenesten Trade-In. Alle apparater bør resirkuleres selv om de er ødelagte. Ved innbytte vil vi ta en rask vurdering og bestemme produktets verdi. En ødelagt enhet har fortsatt verdi, men verdien vil være mindre enn for fullt funksjonelle produkter.

Kommer snart