Bestill før 18. desember for å få julegavene i tide! Les mer her>> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Bilde av tørkeskap og klessnor med klær

Få hjelp med å finne riktig tørkeskap

Hva er forskjellen på et tørkeskap med kondens eller utlufting? I denne guiden forklarer vi hva du må tenke på når du leter etter et nytt tørkeskap.

Tørkeskap med kondens

Hvis du ikke har en ventilasjonskanal du kan koble tørkeskapet, skal du kjøpe et skap med kondensfunksjon. Disse skapene blåser ikke ut vannet fra klærne du tørker, men samler isteden vannet i en beholder som du enkelt kan tømme eller koble til avløpet.

Varmepumpe?

Enkelte tørkeskap med kondens har også varmepumpesystem, noe som innebærer at den varme luften gjenbrukes og strømforbruket reduseres til halvparten av det et vanlig tørkeskap bruker.

Tørkeskap med utlufting

I et tørkeskap med utlufting blåses den fuktige luften som dannes under tørkingen ut av tørkeskapet gjennom en slange som må kobles til en ventilasjonskanal. Ventilasjonsslange følger med når du kjøper et tørkeskap med utlufting.

Med sensor eller timer?

Et sensorstyrt tørkeskap har sensorer innvendig som merker når klærne er tørre og slår av varmen automatisk. Både tørkeskap med utlufting og kondens har denne funksjonen. Vil du stille inn hvor lenge tørkeskapet skal tørke, velger du et tørkeskap med timer. Både tørkeskap med kondens og utlufting kan komme med timerfunksjon.

Klesskap med damp

Visste du at du også at det fins tørkeskap som kan tørke og glatte ut klærne dine samtidig som tøyet blir fritt for bakterier og urenheter? Om du ikke trenger å tørke klærne dine skaptørre, men gjerne vil friske opp skjorter, kosedyr eller dyner, passer denne typen tørkeskap for deg.

Les mer om våre tørkeskap med damp her.

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: