Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Suunto 7 sportsklokke og smartklokke foran storby og fjell

Suunto 7 - sportsklokke og smartklokke i ett

Suunto 7 gir deg det beste fra to verdener og er utviklet for å hjelpe deg med å utnytte tiden din best mulig. Dette er den første sportsklokken som kombinerer Suuntos allsidige sportsegenskaper og gratis offline-kart med nyttige smartklokke-funksjoner i operativsystemet Wear OS fra Google. Slik får du tid til å pleie din sports- og treningsinteresse i en travel hverdag.

Suunto 7 kan brukes med både iOS- og Android-telefoner.

Trenger du hjelp med å komme i gang? Se vår tjeneste Klargjøring og tilpasning av wearables.

Allsidige sportsopplevelser

Sportsfunksjonene til Suunto 7 er kun et knappetrykk unna. Mål treningen din helt nøyaktig ved hjelp av over 70 sportsmoduser, samt GPS og pulsmåler.

Del informasjon om øktene dine

Opprett forbindelse til populære tjenester som Strava, Endomondo og TrainingPeaks, eller del treningsresultatene dine i Suunto-appen.

Utforsk nye områder

Finn dine egne ruter med gratis offline-kart, eller følg de mest populære løypene ved hjelp av innebygde såkalte heatmaps eller varmekart.

Suunto 7 sportsklokke og smartklokke i fargen black lime

Wear OS fra Google

Finn ut når du har ditt neste møte, sjekk to-do-listen din, se hvem som ringer, les meldinger og utfør betalinger raskt og enkelt - alt sammen fra klokken din.

Musikk som motiverer

Lytt til musikk som gir deg energi og motivasjon - koble hodetelefonene til telefonen og styr musikken direkte fra håndleddet.

Personliggjør klokken din

Gjør klokken til din helt egen med ulike digitale urskiver, klokkereimer og apper som kan lastes ned i app-butikken Google Play.

Suunto 7 sportsklokke og smartklokke på armen til en mountainbikesyklist

Presis registrering av treningsopplysninger

Alle sportsfunksjonene i Suunto 7 kan håndteres med enkle knappetrykk. Mål treningen din helt nøyaktig med en knapp som gir deg tilgang til over 70 sportsmoduser, samt GPS og pulsmåler. Del treningsresultatene dine i Suunto-appen eller i sportstjenester som Strava, Endomondo og TrainingPeaks. Detaljert innsikt vil hjelpe deg med å trene smartere slik at du enklere kan nå målene dine. Du kan også koble hodetelefonene til telefonen din og styre musikken direkte fra håndleddet mens du trener.

Suunto 7 sportsklokke og smartklokke på kvinne som løper i skogen

Inspirerer deg til å utforske

Utforsk nye og ukjente områder ved hjelp av gratis offline-kart som gir deg oversikt over stier og detaljer i terrenget. Orienter deg og bli kjent med kartene når som helst, de er alltid bare en sveip unna. Innebygde heatmaps eller varmekart til 15 aktiviteter, for eksempel løping, svømming og sykling, viser deg de mest populære rutene slik at du kan trene hvor andre har trent. Alternativt kan du velge å holde deg til dine egne ruter. Lokale offline-kart eller heatmaps lastes ned automatisk når du lader og er tilkoblet WiFi. Manuell nedlastning er også mulig.

Suunto 7 sportsklokke og smartklokke som brukes til å betale via Google Pay

Gjør hverdagen enklere

Når du ikke trener kan du ta i bruk praktiske smartklokke-funksjoner fra et merke du kan stole på. Suunto 7 driftes av operativsystemet Wear OS fra Google, noe som gjør klokken til den smarteste sportsklokken per dags dato. Bli informert av dine favorittapper, se ditt neste møte eller huskelisten din og få oversikt over anrop og beskjeder. I tillegg får du en raskere og sikrere måte å betale på via Google Pay, aktivitetssporing med Google Fit, smart hjelp fra Google Assistant og tilgang til tusenvis av apper i Google Play.

Suunto 7 sportsklokke og smartklokke på mann som sykler i skogen

Klar for ethvert eventyr

Suunto 7 er designet og testet i Finland slik at du får den kvalitet som Suunto er kjent for. Klokken kan fint brukes til trening i både regn, snø og gjørme. Den har dessuten en fysisk knapp som gjør klokken enkel å bruke - også med hansker på. Den lyssterke berøringsskjermen med høy oppløsning er beskyttet av Gorilla Glass slik at du unngår riper. Batteriet i Suunto 7 gir deg nok strøm til en hel dag med smartklokke-funksjoner, og etterpå vil klokken ha nok batteri til å klare seg gjennom et fullmaraton. Alternativt kan det holde i opp til 12 timer i GPS-modus.

Kjøp Suunto 7 her:

Ingen produkter er tilgjenglig

Sammenlign
Legg i handlevogn
På nettlager (25+)  
 • Aktivitets- og pulsmåling
 • Over 70 sportsmoduser
 • Drives av Google Wear OS
  
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
På nettlager (25+)  
 • Til Suunto 7 multisport GPS-klokke
 • Automatisk programvareoppdatering
 • Automatiske kartoppdateringer
  
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
Bekreftet lagerdato 12.05.2020  
 • Aktivitets- og pulsmåling
 • Over 70 sportsmoduser
 • Drives av Google Wear OS
  
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
På nettlager (100+)  
 • Aktivitets- og pulsmåling
 • Over 70 sportsmoduser
 • Drives av Google Wear OS
  
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
Bekreftet lagerdato 12.05.2020  
 • Aktivitets- og pulsmåling
 • Over 70 sportsmoduser
 • Drives av Google Wear OS
  
 
Sammenlign
Vis produkt
Bekreftet lagerdato 12.05.2020  
 • Aktivitets- og pulsmåling
 • Over 70 sportsmoduser
 • Drives av Google Wear OS
  
 

Les mer om Elkjøps produkter: