Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Nærbilde av 2-i-1-enheten Surface Go

Surface Go - Like allsidig som du er

Si hei til Microsofts minste, letteste Surface så langt. Lille Surface Go på 10 tommer veier fra 522 gram og er lett å få plass til i bagen. Surf, shop, håndter e-poster, gjør lekser og mye mer. Med Go får du laptop-ytelse i nettbrettformat.
4 490
 
Sammenlign
Vis produkt
Bekreftet lagerdato 25.02.2020  
  • Intel® Pentium® 4415Y-prosessor
  • 10" PixelSense-skjerm, pennegjenkjenning
  • 4 GB RAM, 64 GB flashminne
Les mer om Surface Go 64 GB
5 890
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (25+)  
  • Intel® Pentium® 4415Y-prosessor
  • 10" PixelSense-skjerm, pennegjenkjenning
  • 8 GB RAM, 128 GB SSD-lagring
Les mer om Surface Go 128 GB

Stor kapasitet i lite format

Med samme ytelse som en bærbar PC, men med smidigheten til et nettbrett, fantastisk touchskjerm og velkjent Windows og Office passer Surface Go perfekt til alt du ønsker å foreta deg. Surf på nettet, håndter e-post, jobb eller slapp av med en TV-serie. Batteriet varer hele dagen, med en brukstid på opptil ni timer. Go har til tross sin nette vekt på 522 gram en kraftig Intel® Pentium® Gold 4415Y-prosessor, innebygget HD-kamera og alle tilkoblingene du måtte trenge, som blant annet en USB-C-port.

Ung kvinne på et tog med Surface Go på fanget

En fleksibel kamerat - overalt

Surface Go er lett å få plass til i vesken eller bagen, slik at du kan ha den med deg uansett hvor du skal. Den er også produsert i samme kvalitetsmaterialer, med de moderne linjene og typiske detaljene du forventer fra en Surface-enhet, men i et nytt, kompakt design som gjør Surface Go til en ekstremt portabel kraftpakke. Enheten tilpasser seg ditt bruk og kan raskt forvandles fra en bærbar PC til et nettbrett eller bærbart studio. Gjør din Surface Go komplett med et fargerikt Surface Go Signature Type Cover* og Surface-pennen* (selges separat) for nye måter å bruke enheten på.

Du kan ha Surface Go i..

Laptopmodus
-
Plasser Surface Go i laptopmodus ved å felle ut og justere den innebygde støtten og legge til det avtakbare Surface Go Signature Type-dekselet.

Nettbrettmodus
-
Brett inn støtten og koble fra eller brett tilbake Surface Go Signature Type-dekselet for et ekstremt portabelt Intel®-nettbrett.

Studiomodus
-
Fell ned støtten så lang som mulig for å plassere Surface Go i studiomodus, med en naturlig vinkel for å skrive og tegne med Surface-pennen.

Surface Go  Surface Go  Surface Go
Surface Go  Surface Go
Surface Go  Surface Go
To unge kvinner som ser på et filmklipp på Surface Go

Utformet for både jobb og fritid

Tynne og lekre Surface Go har også en vakker 10-tommers PixelSense™-touchskjerm som passer perfekt for nettsurfing, jobbing og å se hele TV-serier i ett. 2-i-1-enheten gir deg også større og bedre visning med et skjermforhold på 3:2 - pluss integrert Dolby® Audio™ Premium for fantastisk lyd til musikk, e-bøker og TV-serier.  HD-kameraene bak og i front lar deg holde videosamtaler og ta bilder som kan edles. Fell ut den innebygde støtten og legg til Surface Go Signature Type-dekselet, så får du en komplett PC-opplevelse du kan matche til din stil og din favorittfarge.

Surface Go gir deg alle arbeidsverktøyene du trenger

Lett og ekstremt portabel, med det beste fra Microsoft

Surface Go levereres med Windows 10 i S-modus, med pålitelig beskyttelse om ytelse som holder til alt du ønsker å gjøre. Du får Microsoft-verifisert sikkerhet, Windows Defender, barnesikring og kundestøtte i verdensklasse. Ta vare på og organiser idéene dine med smarte OneNote og slipp kreativiteten løs med Windows Ink og Surface-pennen* (selges separat). Og med Windows Hello er det du som er passordet. Med ansiktsgjenkjenningsteknologi og den passordfrie innloggingen får du den raskeste og sikreste måten å låse opp din Surface Go på.

Les mer om Elkjøps produkter: