Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Støvsugere - best i test

Støvsugere - best i test

Se vårt utvalg av støvsugere som alle er kåret til best i test, både når det gjelder tradisjonelle støvsugere, robotstøvsugere og trådløse støvsugere. Testene er utført av objektive organisasjoner som Tek.no, Tænk og fler.

Vi har en rekke ulike testvinnere, slik at du kan velge den som passer best for dine behov. Med en støvsuger som er kåret til best i test har du en garanti på at produktet leverer.

Miele Complete C3

Denne støvsugeren ligger helt på toppen av Tænks støvsuger test og har en energibesparende motor på kun 550W og strålende ytelse. Selv med standard munnstykke klarer støvsugeren fra Miele å fjerne alle hår fra gulvtepper, i motsetning til andre støvsugere som krever et eget munnstykke for liknende arbeid.

Støvsugeren er litt tyngre enn andre og har et litt høyere lydnivå, men er samtidig lett å håndtere og er utstyrt med en stor støvbeholder på 3,5 l. Den har også en ekstra lang ledning slik at du slipper å skifte stikkontakt hele tiden.

Dyson V8 Animal+

Dette er en perfekt 2-i-1 støvsuger med en avtakbar håndholdt del. Dyson støvsugeren utmerker seg når det kommer til selve støvsugingen og uansett underlag vil støvsugeren gjøre jobben - også selv om støvsugeren er halvfull.

Dyson V8 Animal+ giver dig nem og hurtig støvsugning, selv hvis du har brug for at fjerne støv fra en hylde eller i smalle passager. Den aftagelig håndstøvsuger har nemlig også en god sugeevne.

iRobot Roomba 980

Roomba-serien fra iRobot er nærmest synonymt med robotstøvsugere og Roomba 980 har lenge vært modellen som brukes til sammenlikning av andre robotstøvsugere. Roomba 980 scorer høyt på navigasjonstester, som betyr at den enkelt finner frem i hjemmet.

Roomba 980 setter seg nesten aldri fast og har en høyde på minimale 10 cm. Dessuten scorer den høyt på sugeevne og den smarte appen med rengjøringskort.

En støvsuger brukes på et teppe

Hva innebærer det å være best i test støvsuger?

Støvsugerne testes for blant annet holdbarhet, funksjon og energiforbruk. I tillegg testes viktige funksjoner som:

  • Oppsugingskapasitet av støv, pels og hårstrå
  • Lydnivå
  • Utslipp av partikler
  • Brukervennlighet
En støvsuger rengjør et mørkt gulvteppe

Testet av objektive organisasjoner

Organisasjonene som kontrollerer produktene og kårer testvinnere er framfor alt to store aktører:

Forbrukerrådet Tænk - det danske forbrukerrådet.

Hvert år utfører de masse produkttester på alt fra hvitevarer til digitalkamera. Tænk tester jevnlig nye støvsugere på markedet og slipper en liste med testvinnerne.

Råd och Rön – Det tradisjonelle svenske forbrukermagasinet.

Råd och Rön ”bäst i test” og ”Bra köp” for produkter som ikke er testvinnere, men likevel anbefalte produkter.

Se flere støvsugere her:

Støvsugere
Trådløse støvsugere
Håndstøvsugere
Robotstøvsugere
Dampvaskere
Tilbehør til støvsugere

Les også: