Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Sony Xperia XZs setter verden i slowmotion

Sony Xperia XZs setter verden i slow motion

Vi kan alle kjenne på følelsen av at livet noen ganger går for fort. Med Xperia XZs setter Sony farten ned og lar deg ta opptak i super-slow motion. Den vannavisende mobiltelefonen minner kanskje ved første øyekast om forgjengeren XZ, men denne lekre nykommeren er utstyrt med et av Sonys mest avanserte smartkameraer noensinne - Motion EyeTM.
Sony Xperia XZs

Motion EyeTM-kamera fra fremtiden

Sony har bygget videre på erfaringene fra Cyber-ShotTM og lanserer nå Motion EyeTM19MP. Kameraet er så avansert at det fanger opp detaljer det menneskelige øye normalt ikke kan se.

De beste øyeblikkene kan være over fortere enn du får reagert. Men med Motion EyeTM-kameraet kan du ta opptil 960 bilder i sekundet og gjenoppleve dem i super-slow motion.

Sony Xperia XZs

En tidsmaskin av et kamera

Allerede før du er klar til å ta bildet, registrerer Motion EyeTM bevegelsene foran deg og tar opptil fire bilder før du i det hele tatt har trykket på utløseren. Om du er for sen på avtrekkeren, går du bare tilbake i tid og finner det beste bildet.

I tillegg til sin nye intelligente kamerateknologi kommer Sony Xperia XZs med større pikselstørrelser enn tidligere modeller, slik at du alltid får mer lys og detaljer med på bildet. Selv bilder tatt om natten vil ha høy klasse.

Et gjenkjennelig, men moderne design

Sony Xperia XZs ligner sin forgjenger Xperia XZ med sine myke, avrundede kurver, som gjør at telefonen ligger som støpt i hånden. Mobilen leveres i fargene Ice blue, Warm silver og Black og er klassifisert med den høyeste innen sprutsikkerhet*, slik at du trygt kan snakke i telefonen når det regner, eller skrive SMS under oppvasken.

Den lekre ALKALEIDOTM-metallbaksiden gir den 5,2” store Full-HD telefonen et eksklusivt utseende.

Telefonen som lærer sammen med deg

Xperia XZs lærer seg vanene dine bedre for hver dag som går og tilpasser seg etter deg og dine behov, slik at du får en smartere mobil.

STAMINA holder øye med strømforbruk ditt i løpet av dagen og sørger for at Xperia XZs får optimal lading og aldri går tom for strøm.

Actions følger, i likhet med STAMINA, deg gjennom dagen og registrerer hvor og når du f.eks. har telefonen på lydløs. Ut fra de opplysningene den fanger opp, tilpasser Xperia XZs seg slik at den alltid er enkel å bruke.

*Xperia XZ er vann- og støvavvisende. Men husk: Alle åpninger skal være helt lukket, hvis du f.eks. skyller telefonen under kranen. Du bør ikke la telefonen være helt under vann og bør holde den vekk fra saltvann, klorvann eller væsker som f.eks. drikke. Ved misbruk eller feilbruk bortfaller garantien. Enheten har beskyttelsesklassifiseringen IP65/68. Du finner mer informasjon på www.sonymobile.com/waterproof. Merk at Xperia har en USB-port uten deksel. USB-porten skal være helt tørr før du lader telefonen.

Elkjøp er mer enn elektronikk

Vi jobber knallhardt for å være førstevalget ditt innen elektronikk, men det skal ikke bare handle om pris og produkt: Det skal handle om tillit. For oss handler det ikke bare om det som skjer før salget, men også om det som skjer etterpå. Elkjøp handler om mer enn elektronikk, det handler om deg.

Ubegrenset lagring for data med Elkjøp Cloud

Ubegrenset lagring for data med Elkjøp Cloud

Ta vare på viktige filer, personlige data og uerstattelige minner! Med Elkjøp Cloud får du online lagringsplass og kontinuerlig sikkerhetskopiering på nett. Alt skjer automatisk og du kan enkelt dele innholdet med andre uansett hvor du befinner deg.

Sist oppdatert: 28.03.2017 22:56:45