OBS! Det er for øyeblikket en rekke falske konkurranser hvor "Elkjøp Norge" står som avsender. Les mer her! >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Sony Xperia Pro sett forfra og bkgfra samt sammen med profesjonelt kamera

Sony Xperia Pro

Skreddersydd til profesjonelle på farten

Sony Xperia Pro med 5G gjør det lett å jobbe smart og effektivt for profesjonelle fotografer, med teknologi hentet fra Sonys Alpha-kameraer. Opplev verdens første mobil med en dedikert HDMI-port.1
5
(1)
24 990
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (5+)  
  • 6,5" 4K OLED-touchskjerm
  • Profesjonelt 12 MP trippelkamera
  • HDMI, IP65/68-beskyttelse, 5G
Les mer om Sony Xperia Pro 5G smarttelefon 12/512GB (sort)
Sony Xperia Pro og HDMI-mikro

Effektiv arbeidsflyt med HDMI-forbindelse 2

Takket være HDMI-porten er det enkelt å koble din Xperia Pro til et kamera, noe som gir en rekke nye muligheter. Du kan for eksempel bruke skjermen som monitor, og live-streame med 5G-hastighet. 3.

Sony Xperia Pro montert på profesjonelt kamera og brukt til live-streaming

Live-streaming med 5G

Bruk en tredjeparts live-streamingplattform. 4. Xperia Pro kan strømme innhold fra kameraet eller videokameraet via HDMI-koblingen.

Sony Xperia Pro brukes som monitor til kamera

Bruk Xperia Pro som en høykvalitets 4K HDR-monitor

Bruk Xperia Pro som en ekstern høykvalitetsmonitor eller søker, med en lang rekke brukbare funksjoner, slik som lysstyrke, zoom eller komposisjonslinjer.

 Sony Xperia Pro montert på kamera og brukt til filoverføring

Støtt dine overføringer med 5G hastighet

Tilknytt ditt Alpha kamera til Xperia PRO gjennom USB eller internetkabel5, og dine bilder vil overføres automatisk til FTP serveren. Det har aldri vært lettere og overføre dine bilder.

 Sony Xperia Pro montert på kamera

Endurance Mode for lengre 5G-bruk

Endurance Mode er enda en unik funksjon fra Xperia Pro. Ved aktivering blir dine filer overført med maksimal hastighet samtidig som du kan bruke Xperia PRO som en kameraenhet.6

Sony Xperia Pro og en fremhævelse af genvejstast

Hurtigtast og robust design

Xperia PRO har en hurtigtest som hjelper deg med å starte spesifikke apps7, som kan være ekstremt brukbart i felt. Mobilen er robust og allsidig, og leverer derfor en IP65/68 sertifisering8, så enheten er resistent ovenfor vann og støv. I tillegg er skjermen beskyttet med Corning® Gorilla® Glass 6.

Sony Xperia Pro ved siden av et kamera

Profesjonell teknologi fra Alpha-kameraer

Aldri har det vært en smarttelefon som tar bilder som Xperia PRO. Enheten ble skapt sammen med ingeniører bak Alpha 9 serien for å levere industriledende autofokus. Real-time Eye AF virker på både mennesker og dyr, og funksjonene møter profesjonelle behov med manuelle kontrollmuligheter samt RAW er understøttet.

Kameraet består av tre objektiver med en oppløsning på 12 MP hver.

Sony Xperia Pro får jack til lyd

3.5mm jack til lyd

Bruk dine favoritthodetelefoner med 3.5mm jackstick for lyd utover det vanlige, med tydelig seperasjon mellom høyre og venstre øyre, samt redusert signalstøy til 20dB.

1: Xperia PRO har en port dedikert til Type D mikro HDMI input. Vertifisert av Strategy Analytics' SpecTRAX Service på bakgrunn av spesifikasjoner opplyst på over 18.400 smartphones. Korrekt til og med d 26.januar 2021.

2: HDMI Mikro (Type-D) kabel er solgt separat. Kamerakompatibilitet kan variere.

3: 5G-nettverk og tilgjengelighet kan variere i forhold til land, område eller datadistributør..

4: Kan være påvirket av tredjeparts regler og vilkår.

5: USB tilkobling er kompatibelt med Alpha 1 og Alpha 7S III. Internett gjennom kabel er kompatibel med Alpha 1, Alpha 9 II og Alpha 9. For å etablere en kabelforbindelse mellom Alpha-kameraer og Xperia PRO kreves en tredjeparts internetadapter for USB.

6: Sony anbefaler at du bruker en holder, siden Endurance Mode kan gjøre enheten varm.

7: Det kan være visse begrensninger.

8: Denne enheten er resistent ovenfor vann og støv. Alle porter bør være tett lukket. Plasser ikke enheten i havvann, saltvann, klorvann eller andre væsker, sånn som drinker. Mishandling eller feil bruk kan ødelegge garantien på produktet. Enheten er testet under Ingress Protection bedømmelse IP65/68. Sony enheter er testet for deres vannresistente karakter ved å bli plassert forsiktig i en beholder med normalt vann ved 1,5 meters dybde. Etter 30 minutter blir enheten tatt opp, og deres funksjoner er deretter testet. Bemerk vennligst at denne modellen ikke har en lukkende port ved USB porten til ladning. Denne port bør være fullstendig tørr, før du prøver å lade enheten.

5
(1)
24 990
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (5+)  
  • 6,5" 4K OLED-touchskjerm
  • Profesjonelt 12 MP trippelkamera
  • HDMI, IP65/68-beskyttelse, 5G
Les mer om Sony Xperia Pro 5G smarttelefon 12/512GB (sort)