Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Sony Xperia-telefoner

Sony har flere serier med mobiltelefoner i forskjellige farger, størrelser og prisklasser. Modellene har hver sine unike kvaliteter. Finn din perfekte match blant Sony Xperia-telefonene.
 Sony Xperia 5

Sony Xperia 5

Sony Xperia 5 har en skjerm som gir deg den fantastiske kinofølelsen – direkte i hånden din. Opplev det nyeste fra Sony i et kompakt design, som passer perfekt i hånden. Ta bilder med det tredobbelte objektivkameraet med Eye autofokus-teknologi fra Sony’s Alpha kameraer, og nyt det hele på en 21:9 CinemaWide™ 6.1" FHD+ HDR OLED-skjerm. Lyden er også av høy kvalitet, og du får en sterkt forbedret spillkvalitet, takket være Gaming enhancer-appen.

Les mer om Sony Xperia 5.
Kjøp Sony Xperia 5.
 Sony Xperia 1

Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 har en imponerende 6,5” CinemaWide HDR OLED-touchskjerm med en forbløffende 4K-oppløsning på 1644 x 3840 pixels. Det som gjør at den skiller seg ut, er dens unike 21:9 bildeformat, som ved siden av å gi mer plass for multitasking også er med på å skape en mer kinolignende opplevelse. "Creator Mode", powered by CineAlta er prikken på i-en i kinoopplevelsen, da den sørger for at farger gjengis slik det er meningen at de skal.

 Sony Xperia 10 Plus

Sony Xperia 10 Plus

Sony Xperia 10 Plus har en forbløffende 6,5” TFT LCD-berøringsskjerm med Full HD+ oppløsning (2220x1080 pixels). Det som får den til å skille seg ut er dens 21:9-bildeformat, som gir en helt ny mobilopplevelse, hvor det er enklere å få plass til mer innhold enn det du er vant med. Mobilen har en kombinasjon av en 12 MP primærsensor og et 8 MP tilleggskamera.

Les mer om Sony Xperia 10 Plus. Kjøp Sony Xperia 10 Plus.
 Sony Xperia 10

Sony Xperia 10

Sony Xperia 10 har en slank design som passer perfekt i hånden. Med den 6 tommer store skjermen i 21:9-bredformat får du bedre overblikk og plass til å gjøre mer med mobilen din. Størrelsen gjør at det er enkelt å multitaske og bruke to apper samtidig. Med de to kameraene på 13 MP og 5 MP kan du filme og fotografere i samme format, slik som på kino.

Les mer om Sony Xperia 10. Kjøp Sony Xperia 10.
 Sony Xperia L3

Sony Xperia L3

Sony Xperia L3 har en skjerm på 5,7” i 18:9 format. Telefonen har et dobbelt hovedkamera på 13 MP + 2 MP, samt Bokeh-effekt på både hoved- og frontkamera. Sony Xperia L3 drives av et 3.300 mAh batteri som kan holde hele dagen.

Les mer og kjøp Sony Xperia L3.

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter:

Finn din perfekte match blant Sony Xperia-telefonene. Vi har samlet dem her, slik at du enkelt kan finne den Sony-smarttelefonen som passer best for deg.