Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Sony Xperia 10 II og Xperia 1 II

La deg imponere av Sony Xperia 1 II og Sony Xperia 10 II, som med sin høye ytelse og triple kamera med 20 FPS autofokus setter ny standard for mobiler.

Sony Xperia 1 II

 Kameraet i Sony Xperia 1 II

Profesjonell kamerateknologi

Sony introduserer med Xperia 1 II en av verdens første mobiler med opp til 20 FPS autofokus, autoeksponering og perfekt autofokus av øyne på mennesker og dyr. Xperia 1 II har tre kameraer – alle med 12 MP - med ledende Sony Alpha-teknologi, ZEISS-optikk spesielt tilpasset Xperia og 3D iToF.

 Mann ser på skjermen på Sony Xperia 1 II

Enestående 6,5" 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED-skjerm

Nyt film akkurat slik den er tiltenkt å sees; med den 6,5” store 4K OLED-skjermen i 21:9-kinoformat. Ny teknologi som minsker bevegelsesuskarphet og forsinkelse mellom bildene, slik at du får en skarpere bildekvalitet.

Gaming på Sony Xperia 1 II

Få en 21:9 gaming-opplevelse

Den mobile gaming-opplevelsen i formatet 21:9, kombinert med direkte forbindelse til PlayStation 4s DUALSHOCK 4 Wireless Controller, gjør at det å spille på farten blir mer realistisk og gøy – blant annet takket være Qualcomm Snapdragon Elite Gaming.

 Mann med Sony hodetelefoner på og Sony Xperia 1 II I hånden

Ultimat lydkvalitet – med kabel eller trådløst

Bruk 3,5 mm jack-inngang eller trådløs forbindelse – det er helt opp til deg. Lydteknologien i Xperia 1 II ble utviklet av lydeksperter, slik at du får bedre stereofordeling og mer naturlig lydbilde uansett om du lytter til egen musikk eller strømmer. Stereohøyttalerne i Xperia 1 II er plassert foran på mobilen for å sikre en ekte, kraftig og avbalansert stereolyd.

 Sony Xperia 1 II i hånden på ung mann

Få mer ut av 5G med en kraftig Sony-mobil

Med 5G- og Wi-Fi 6-tilkoblingsmuligheter og nyeste batteriteknologi og Qualcomm-mobilplattformen, setter Xperia 1 II standarden for hva en lynrask mobil er. Fra kompromissløse nedlastinger i høy kvalitet, til strømming av store filer i høy oppløsning, leverer Xperia 1 II utrolige hastigheter.

Lær mer: Hva er 5G?

Sony Xperia 10 II

Mobilen som overgår alle dine forventninger

Takket være en imponerende vann- og støvavvisende klassifisering på IP65/68, det robuste Corning® Gorilla® Glass 6 (på både for- og baksiden) og lang batteritid (3600 mAh), er Xperia 10 II skapt for at du skal bruke din Sony-mobil uten bekymringer – i all slags vær. Designen er i tillegg lett og passer godt i hånden.

 Sony Xperia 10 anvendes av ung mann til å se en film på

6" stor OLED-skjerm i 21:9-format for forbløffende underholdning

Med en imponerende 6" stor OLED-skjerm i 21:9-format kan du nyte rike, naturlige farger og dybere sortnivå. Størrelsesforholdet på skjermen lar deg se og gjøre mer, ettersom skjermen byr på et større synlig skjermområde til å surfe på nett, se på kart, se film og sende meldinger.

Sony Xperia 10 brukes av en ung mann til fotografering

Tre kameraer, tre objektiver, utallige muligheter

Med det tredobbelte kameraet på 12 MP (vidvinkel) og 2x 8 MP (telefoto og ultravidvinkel), er det gøy og enkelt å ta flotte bilder med Xperia 10 II, uansett scenario og forhold. Takket være blant annet en kombinasjon av Sonys fotoekspertise med AI (kunstig intelligens), kan Xperia 10 II kjenne igjen ulike fotograferingsscenarioer og tilpasse innstillingene deretter. Slik kan du ta enestående bilder igjen og igjen.

4,4
(12)
3 990
 
Sammenlign
vis produkt
På nettlager (100+)  
*Sodastream Spirit Pepsi-sett inkludert
  • 6” 21:9 OLED-touchskjerm
  • 12+8+8 MP trippelt kamera
  • IP65/68 vann-/støvbestandighet
Les mer om Sony Xperia 10 II smarttelefon (sort)
3 990
 
Sammenlign
vis produkt
Bekreftet lagerdato 23.07.2020  
*Sodastream Spirit Pepsi-sett inkludert
  • 6” 21:9 OLED-touchskjerm
  • 12+8+8 MP trippelt kamera
  • IP65/68 vann-/støvbestandighet
Les mer om Sony Xperia 10 II smarttelefon (hvit)