Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Sony Xperia 1 - få ekte kinoopplevelse på mobilen

Skjermkvalitet er alltid i fokus hos Sony, og det er lett å se at firmaet også er kjent for å lage fantastiske TV-er når man sitter med Xperia 1 i hånden. Se filmer og serier i høy kvalitet – og med Dolby Atmos får du lyd som passer til den uovertrufne skjermopplevelsen.

En kinoskjerm i lomma

Sony Xperia 1 har en imponerende 6,5" 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED-skjerm. Skjermen har samme størrelsesforhold og fargegjengivelse som film filmes i, og du kommer derfor svært nære en ekte kinoopplevelse på mobilen.

"Creator Mode", powered by CineAlta, er utviklet av profesjonelle bildeingeniører og gjengir farger i film slik som de er ment å vises. Alt du strømmer og ser på blir HDR-remastret for perfekt gjengivelse.

Designet for å ligge godt i hånden

Med en metallramme og holdbart Corning® Gorilla® Glass 6 på både front og bakside, ser Xperia 1 like flott ut som den føles. Den lange og smale designen gir en stor skjerm, og er samtidig skreddersydd for å ligge perfekt i hånden.

Formatet lar deg også ha to vinduer åpne samtidig, slik at multitaskingopplevelsen forbedres. Med Side sense og app launcher kan du kjapt åpne en split screen og fikse flere ting på en gang.

Mann tar bilde av foss med  Sony Xperia 1

Avansert kamerateknologi til alle situasjoner

Kamerasystemet i Sony Xperia 1 har tre lyssterke linser og er utviklet av Sonys kameraeksperter. 2x optisk zoom, 16 mm vidvinkel og 26 og 52 mm linse gir deg de beste forutsetningene for å ta fantastiske bilder. Autofokus med Eye AF gir presis skarphet for utrolige portretter og rask fotografering.

Ta opp filmer i 4K HDR med magisk levende farger og skarp kontrast, til og med under svake lysforhold. Den beste måten å gjenoppleve minnene – igjen og igjen.

Kvinne med Sony hodetelefoner og Sony Xperia 1

Kvalitetslyd som får deg til å glemme verden rundt deg

Når skjermen viser film i kinokvalitet, bør lyden absolutt holde tritt. Xperia 1 leverer også en oppslukende kinolyd med Dolby Atmos®. Dermed kan du leve deg fullstendig inn i filmene og seriene, eller gamingopplevelsen.

Med Game Enhancer kan du ta mobilgaming til et nytt nivå. Du finner alle spillene på ett sted, og det er enkelt å blokkere for pushvarslinger, slik at du kan ha fullt fokus på spillet. Dessuten får du tips, mulighet for å gjøre opptak av gameplay og video av deg selv når du spiller.

Kjøp Sony Xperia 1

Ingen produkter er tilgjenglig

Sony Xperia 1 smarttelefon (sort)
29677
Sony Xperia 1 smarttelefon (sort)
6 990
Demovare fra kr 4 194
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (5+)  
Telefon og Mobil 6GBBetal nå 6 490 kr, 299 Abonnement 0 måneder
  
 
Sony Xperia 1 smarttelefon (grå)
29678
Sony Xperia 1 smarttelefon (grå)
6 990
Demovare fra kr 5 242
 
Sammenlign
Vis produkt
 
Telefon og Mobil 6GBBetal nå 6 490 kr, 299 Abonnement 0 måneder
  
 
Sony Xperia 1 smarttelefon (hvit)
29679
Sony Xperia 1 smarttelefon (hvit)
6 990
Demovare fra kr 5 941
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (50+)  
Telefon og Mobil 6GBBetal nå 6 490 kr, 299 Abonnement 0 måneder
  
 

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: