Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Sony Xperia 1 - få ekte kinoopplevelse på mobilen

Skjermkvalitet er alltid i fokus hos Sony, og det er lett å se at firmaet også er kjent for å lage fantastiske TV-er når man sitter med Xperia 1 i hånden. Se filmer og serier i høy kvalitet – og med Dolby Atmos får du lyd som passer til den uovertrufne skjermopplevelsen.

Få rabatt på best i test-hodetelefoner ved kjøp av Sony Xperia 1

Kombiner den flotte skjermopplevelsene på Sony Xperia 1 med fantastisk lyd i de trådløse, prisvinnende hodetelefonene WH-1000XM3 med støyreduksjon. Kjøp både telefon og hodetelefoner til en totalpris på 9990 kroner og spar 3190 kroner.

De trådløse Sony hodetelefonene WH-100XM3 feier forgjengerne av banen med en slank, lett design og fremragende støyisolering. Nyt opp til 38 timers batterilevetid med aktiv støyreduksjon deaktivert, eller 30 timer med aktiv støyreduksjon aktivert. 10 minutters lading vil gi deg 5 timer spilletid.

Sony Xperia 1 og Sony WH-1000XM3

En kinoskjerm i lomma

Sony Xperia 1 har en imponerende 6,5" 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED-skjerm. Skjermen har samme størrelsesforhold og fargegjengivelse som film filmes i, og du kommer derfor svært nære en ekte kinoopplevelse på mobilen.

"Creator Mode", powered by CineAlta, er utviklet av profesjonelle bildeingeniører og gjengir farger i film slik som de er ment å vises. Alt du strømmer og ser på blir HDR-remastret for perfekt gjengivelse.

Designet for å ligge godt i hånden

Med en metallramme og holdbart Corning® Gorilla® Glass 6 på både front og bakside, ser Xperia 1 like flott ut som den føles. Den lange og smale designen gir en stor skjerm, og er samtidig skreddersydd for å ligge perfekt i hånden.

Formatet lar deg også ha to vinduer åpne samtidig, slik at multitaskingopplevelsen forbedres. Med Side sense og app launcher kan du kjapt åpne en split screen og fikse flere ting på en gang.

Mann tar bilde av foss med  Sony Xperia 1

Avansert kamerateknologi til alle situasjoner

Kamerasystemet i Sony Xperia 1 har tre lyssterke linser og er utviklet av Sonys kameraeksperter. 2x optisk zoom, 16 mm vidvinkel og 26 og 52 mm linse gir deg de beste forutsetningene for å ta fantastiske bilder. Autofokus med Eye AF gir presis skarphet for utrolige portretter og rask fotografering.

Ta opp filmer i 4K HDR med magisk levende farger og skarp kontrast, til og med under svake lysforhold. Den beste måten å gjenoppleve minnene – igjen og igjen.

Kvinne med Sony hodetelefoner og Sony Xperia 1

Kvalitetslyd som får deg til å glemme verden rundt deg

Når skjermen viser film i kinokvalitet, bør lyden absolutt holde tritt. Xperia 1 leverer også en oppslukende kinolyd med Dolby Atmos®. Dermed kan du leve deg fullstendig inn i filmene og seriene, eller gamingopplevelsen.

Med Game Enhancer kan du ta mobilgaming til et nytt nivå. Du finner alle spillene på ett sted, og det er enkelt å blokkere for pushvarslinger, slik at du kan ha fullt fokus på spillet. Dessuten får du tips, mulighet for å gjøre opptak av gameplay og video av deg selv når du spiller.

Kjøp Sony Xperia 1

Ingen produkter er tilgjenglig

LANSERINGSTILBUD*
Sammenlign
Legg i handlevogn
 
  • 6.5” 4K HDR OLED CinemaWide-skjerm
  • Unikt 21:9 skjermforhold
  • Kamerasystem med trippelt objektiv
*KJØP MED SONY WH100XM3 OG SPAR 3190,-
  
 
LANSERINGSTILBUD*
Sammenlign
Legg i handlevogn
 
  • 6.5” 4K HDR OLED CinemaWide-skjerm
  • Unikt 21:9 skjermforhold
  • Kamerasystem med trippelt objektiv
*KJØP MED SONY WH100XM3 OG SPAR 3190,-
  
 
LANSERINGSTILBUD*
Sammenlign
Legg i handlevogn
 
  • 6.5” 4K HDR OLED CinemaWide-skjerm
  • Unikt 21:9 skjermforhold
  • Kamerasystem med trippelt objektiv
*KJØP MED SONY WH100XM3 OG SPAR 3190,-
  
 

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: