COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 LG Styler

Kjøkkenprodukter fra Smeg

Alle produktene fra Smeg har fokus på design og kvalitet, og med produktserien ”Made-in-Italy” tilbyr de utstyr for matlaging og oppbevaring. Produktene er designet i samarbeid med designbyrået deepdesign® og kjennetegnes av estetiske og funksjonelle elementer, som sammen med det ikoniske FAB-kjøleskapet og de små kjøkkenapparatene skaper et helhetlig sortiment. .
En stekepanne i aluminium

Materiale

Stekepannene og grytene er laget i aluminium og har en patentert bunn for å garantere jevn varmefordeling, samt for å motvirke hete punkter der maten kan brenne seg. Alle produktene er egnet for alle typer platetopper, inkludert induksjon og gass.

 En stekepanne med håndtak

Håndtak

Håndtaket er laget i rustfritt stål, og alle enkle og doble håndtak er slitesterke og tåler høy temperatur. Dette betyr at produktene kan brukes i ovnen også. Hullet i håndtaket garanterer optimal vannavrenning ved oppvask..

En stekepanne og en gryta fra Smeg

Belegg

Det innvendige belegget gjør det mulig å bruke mindre olje og fett ved matlaging, noe som gjør det enklere å lage sunnere mat. Det er spesielt motstandsdyktig mot høye temperaturer og er derfor egnet for alle matlagingsmetoder. Takket være den høye ripebestandigheten er pannene og grytene enkle å rengjøre.

 Stekepanne med lokk

Lokk

Smegs traktørpanner har lokk som er laget i herdet glass med en stålknott og en praktisk dampventil. Med en stekepanne med lokk fra Smeg er i tillegg enklere å følge med på hvordan det går med maten. Lokk følger med til alle gryter, samt traktørpannen.