COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Nærbilde av en Chromebook

Dette må du gjøre med din nye Chromebook

Det er ikke uten grunn at stadig flere velger en Chromebook som sin nye bærbare PC: De er kjappe, har god batteritid, og er enkle i bruk. Selv om din Chromebook er veldig brukervennlig, er det noen viktige ting du bør huske på for å få full glede av den
Mann som holder en Chromebook

Alt styres via Google ID-en din

For å komme i gang med Chromebooken din, må du logge inn med ditt brukernavn og passord hos Google. Når dette er gjort er det strengt tatt bare å følge anvisningene på skjermen, for å få Chromebooken på nett.

Uten denne ID-en kommer du faktisk ikke i gang og derfor er du er nødt til å registrere en Google-ID, og det kan du enten gjøre direkte på Chromebooken, eller via googles egne sider. Når du har logget inn med Google ID-en din, er det bare å bruke det samme brukernavnet og passordet på Gmailen – for å aktivere eposten din, samt laste ned de appene du har lyst på fra Google Play Store.

Er du blant dem som synes at oppretting av Google ID er skummelt, kan du selvsagt få hjelp av oss.

Nærbilde av en Chromebook

Elkjøp Cloud: Ubegrenset lagringsplass!

Alle Chromebooker leveres med innebygget antivirus, og sikkerhetskopierer filene dine rett i skyen hvor alle kunder får 15 GB gratis lagring. 15 GB høres kanskje mye ut, men for deg som tar mye bilder og liker å lage videoer vil det erfaringsmessig bli fullt langt raskere enn man tror.

Når du har kjøpt Chromebooken din hos Elkjøp, får du tre måneders gratis og helt ubegrenset skylagring i Elkjøp Cloud. Lagringen er i tillegg helt plattformuavhengig

Det vil si at du vil få backup – og tilgang til innholdet på tvers av alle dine enheter, helt uavhengig av om du har innhold liggende på Chromebooken, familiens gamle Windows-PC eller MAC, eller om du bruker en iPhone eller en Android-mobil.

Siden Elkjøp Cloud driftes av et norsk selskap kan du være helt trygg på at alt innholdet lagres på norske servere i Norge, slik at de er beskyttet av norske personvernlover i tråd med GDPR-reglene.

Mann som jobber på en Chromebook

Ta med deg innholdet fra din gamle PC

Erfaringen fra de som går fra en vanlig PC og over til Chromebook er at de sjelden går tilbake. Derfor bør du flytte alt du vil ta vare på av bilder, filmer og dokumenter til Chromebookens skytjeneste.

Trenger du hjelp til å få det gamle innholdet opp i skyen? La oss gjøre jobben for deg.

Les mer om våre produkter: