Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Singles Day 11.11

Gled deg til mange gode tilbud!


Meld deg inn i vår kundeklubb for å se tilbudene tidlig!

Singles Day 11.11

På verdensbasis er Singles Day den største handelsdagen i året.
Dagen ble opprettet av Nanjing-universitetet i 1993 og er sett på som en motreaksjon på Valentines Day, hvor innbyggere i Kina feirer at de er stolte over å være single. Singles Day er alltid 11. november.

Elkjøp har gode tilbud denne dagen, både for single og par! Følg med på Elkjøp.no for å se tilbudene, eller meld deg inn i vår kundeklubb om du vil være blant de første som får vite om tilbudene!

En ung mann med hodetelefoner og en smarttelefon

Dine fordeler som klubbmedlem:

  • Eksklusive klubbtilbud

  • Faste rabatter på utvalgte produktgrupper

  • VIP shopping

  • Fordeler hos våre samarbeidspartnere

Dela upp betalningen

Singles Day FAQ

På verdensbasis er Singles Day den største handelsdagen i året. Dagen ble opprettet av Nanjing-universitetet i 1993 og er sett på som en motreaksjon på Valentines Day, hvor innbyggere i Kina feirer at de er stolte over å være single. Singles Day er alltid 11. november. Elkjøp har gode tilbud denne dagen, både på nett og i butikk.

Singles Day er 11. november. Følg med på Elkjop.no for å se tilbudene, eller meld deg inn i vår kundeklubb om du vil være blant de første som får vite om tilbudene!

Dagen ble opprettet av Nanjing-universitetet i 1993 og er sett på som en motreaksjon på Valentines Day, hvor innbyggere i Kina feirer at de er stolte over å være single.