Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Samsung Galaxy Watch - alltid for hånden. Aldri i veien.

Første gang du ser Samsung Galaxy Watch ser du en lekker klokke i rustfritt stål og tidløst design. En klokke som passer til enhver anledning. Men du oppdager fort at den skjuler mer enn bare et stilig utseende. Samsung Galaxy Watch er både en smartklokke som lar deg holde kontakten med omverdenen gjennom telefonsamtaler og meldinger, og en sportsklokke som hjelper deg med å holde orden på kondisen.
Samsung Galaxy Watch
Samsung Galaxy Watch i rosegull

En lekker klokke

Samsung Galaxy Watch er først og fremst en elegant klokke i et diskré og bevisst design. Klokken tar seg godt ut på håndleddet ditt, enten du er på jobb, i treningssenteret eller på fest. Samsung Galaxy Watch finnes i tre forskjellige modeller og to størrelser. Digitale skygge- og lyseffekter gir illusjonen av ekte visere, og du kan også velge mellom en rekke forskjellige urskiver. Beslaget til klokkereimen er i tillegg også et standardbeslag på 20 eller 22 mm, slik at du kan velge klokkereim fritt etter din stil og livsstil.

 Samsung Galaxy Watch i sort

Smartklokke

Med Samsung Galaxy Watch kan du ved hjelp av eSIM-teknologi (elektronisk innebygget SIM-kort) ta imot innkommende anrop, lese notifikasjoner og sende meldinger uten å ta frem mobilen. Du velger selv hvor tilgjengelig du ønsker å være ved i tilpasse hva du ønsker å vise på klokken. Klokken kan brukes med både Android- og iOS-mobiler, og du kan til og med velge å la telefonen bli igjen hjemme. Lang batterilevetid og 4G-tilkobling med eSIM gjør at du i større grad enn før kan klare deg uten smarttelefonen.

 Samsung Galaxy Watch i sølv

Sportsklokke

Samsung Galaxy Watch er også en velutstyrt sportsklokke med 17 forskjellige treningsformer. I tillegg finnes det også en rekke spesialtilpassede treningsapper du kan bruke med klokken. Galaxy Watch har innebygget pulsmåler og GPS, og den er til og med vanntett. Galaxy Watch kan også hjelpe deg med musikk til joggeturen, da du kan for eksempel ha offline spillelister fra Spotify med deg (krever Spotify Premium-abonnement). Og sist, men ikke minst: Klokken gir deg praktisk informasjon om stressnivået ditt og hvileperioder gjennom døgnet. Dermed får du smart og enkel hjelp til en sunnere livsstil.

Les mer om: