Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Samsung Galaxy Tab S7 og Samsung Galaxy Tab S7+
 Samsung Galaxy Tab S7 og Samsung Galaxy Tab S7+

Samsung Galaxy Tab S7 og S7+

I dag ønsker mange en hjelper som gjør hverdagen enklere og morsommere. Her er et nettbrett det perfekte valg. Det må kunne levere strømmet underholdning i høy kvalitet, trygt kunne overlates til barn og ha ytelse nok til å jobbe eller spille på den. Samsung Galaxy Tab S7 og Tab S7+ oppfyller alle disse kravene.
 Samsung Galaxy Tab S7 sett forfra

Avansert teknologi sikrer underholdning i høyere kvalitet

Skjermens overflate er større og rammen er mindre. 120 Hz oppdateringsfrekvens gjør bildet mer behagelig å se på og gir en mer presis spillopplevelse. I tillegg byr nettbrettet på en kraftig prosessor og lyd optimert av AKG.

 S Pen

En intuitiv penn

S Pen er forbedret og har en nærmest ikke-eksisterende forsinkelse på 9 ms (Tab S7+) /26 ms (Tab S7), slik at du kan ta notater og tegne skisser raskere og med samme følelse som med en vanlig penn. Galaxy Tab S7 og Tab S7+ er et verktøy for notater og kreativt utfoldelse.

 Samsung Galaxy Tab S7 sett bakfra

Maksimer produktiviteten

Galaxy Tab S7+ er kompatibel med et komplett tastatur med funksjonstaster og flere smarte snarveiskombinasjoner. Både S7 og S7+ har den nye versjonen av programmet Samsung Note, som forenkler håndtering av filer, notiser og oppgaver.